Waar zie je Stories op Instagram?

Waar zie je Stories op Instagram?

Open de Instagram app op jouw smartphone. Wanneer je Instagram opent kom je terecht op de overzichtspagina met berichten van jouw volgers, een aantal geselecteerde berichten van niet-volgers en helemaal bovenin zie je ronde bolletjes. Dat zijn de Instagram Stories.

Hoeveel Stories op Instagram?

Iedere dag gebruiken 500 miljoen mensen Instagram Stories. In 2017 waren dit er slechts 300 miljoen, in 2018 400 miljoen en nu dus 500 miljoen. Hoeveel zouden dit er zijn in 2020? 15-25 Procent van deze 500 miljoen gebruikers ‘swipen’ bij Stories van een merk of bedrijf omhoog, om meer informatie te zien.

Wat is je Story op Instagram?

Wat is een instagram story of verhaal eigenlijk? Instagram stories worden ook wel Instagram verhalen genoemd. Een Instagram storie is een verhaal die je kunt vertellen door afbeeldingen of (mini) video’s. Deze worden achter elkaar getoond en verdwijnen na 24 uur weer.

Hoe plaats ik een story op Instagram?

Hoe je een Instagram-verhaal deelt

  1. Tik op het pictogram “+” in de linkerbovenhoek en selecteer Verhaal rechtsonder in uw scherm, of veeg gewoon van links naar rechts vanaf elke locatie.
  2. Tik op de opnameknop om een foto te maken, of tik en houd vast om een video op te nemen.

Hoe kan je verbergen wie je volgt op Instagram?

Dat kan niet. Wat je wel kunt doen: maak je account privé, dan kunnen alleen de huidige mensen die je volgen je volgerslijst zien. Nieuwe mensen die je willen volgen, moeten dan een volgverzoek sturen, dat je kunt goedkeuren of negeren. Vervolgens kun je volgers eventueel verwijderen.

Hoeveel Stories per dag Instagram?

Mensen haken al snel af als ze zien hoeveel stories iemand heeft geplaatst en swipen vervolgens door naar de volgende persoon. Het verschilt bij mij dagelijks hoeveel Instastories ik plaats, maar gemiddeld zijn dit er 10 per dag.

Hoe plaats je meerdere Stories op Instagram?

Klik op het logo in de linkerbovenhoek, zodat de camera opent. Tik de camera aan en selecteer een tweede foto om aan je Verhaal toe te voegen. De tweede foto begint nu te uploaden. Herhaal deze stappen tot je alle gewenste foto’s in je Verhaal hebt opgenomen.

Wat bepaald de volgorde van kijkers op Instagram?

Hoe vaker je een profiel bekijkt, zelfs wanneer je geen foto’s liket, hoe meer kans dat die persoon als eerste kijker verschijnt. Daarnaast bekijkt het algoritme ook likes, reacties, berichten en andere gewoontes van de app.

Wie staat er bovenaan bij insta Stories?

Het Instagram algoritme herkent met wie je regelmatig contact hebt en plaatst ze dan bovenaan je lijst met Instagram Stories-kijkers, omdat het weet dat dit de accounts zijn waar je het meest van houdt (of benijd, want zo lief zijn wel allemaal niet ingesteld).

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven