Waar zijn tags voor?

Waar zijn tags voor?

Tags (metadata) – zijn woorden of zinnen die de inhoud van uw site te beschrijven, ongeacht het formaat. Dezelfde labels kunnen worden toegevoegd aan teksten, video’s, producten of foto’s. Wij raden het aan om altijd gebruik te maken van meerdere tags voor elk item. Tag clouds – alle tags in een groep.

Wat is een tag toevoegen?

In het algemeen betekent het zoiets als het toevoegen van bijkomende gegevens, sleutelwoorden of informatie aan bestaande gegevens (bestanden). Zo betekent taggen op Facebook bijvoorbeeld dat iemand op een foto aangeeft welke personen erop staan.

Wat zijn goede tags?

Beste algemene Instagram hashtags (wereldwijd)

 • #photooftheday.
 • #instagood.
 • #nofilter.
 • #tbt.
 • #igers.
 • #picoftheday.
 • #love.
 • #nature.

Wat beteken tag?

Een tag (Nederlands: label of etiket) is een (relevant) sleutelwoord of term geassocieerd met, toegewezen aan of opgenomen in een digitaal bestand (zoals afbeeldingen, video, audio).

Wat is een tag in WordPress?

WordPress tags zijn een soort labels die je aan een post kunt hangen. In principe functioneren tags op dezelfde manier als categorieën, met als grootste verschil dat tags specifieker zijn. Tags dienen in WordPress ter verbetering van de websitenavigatie.

Welke tags behoren tot de basis van een website?

Het is aan te raden om maar 1 categorie per artikel te selecteren. Hiermee specificeer je namelijk aan zoekmachines, zoals Google, en aan de lezer bij welk onderwerp het artikel hoort. Wel is aan te raden om hier niet in door te slaan er er te veel te gebruiken, omdat het onder andere dan onoverzichtelijk wordt.

Hoe weet je welke hashtags je moet gebruiken?

Hoe bepaal je welke hashtags je gaat inzetten?

 1. Gebruik maximaal 3 merk hashtags. Dit zijn de termen die specifiek bij jouw bedrijf passen: ze definiëren wat jouw bedrijf doet.
 2. Kies 5 populaire hashtags.
 3. Kies 5 iets minder populaire hashtags.
 4. Kies maximaal 5 super specifieke niche tags.

Wat betekent taggen bij graffiti?

Een tag (ook wel scribble genaamd) is een gestileerde handtekening of symbool van een graffitischrijver, over het algemeen in 1 kleur. Tagging is de meest basale, simpele vorm van graffitischrijven en ook de meest voorkomende. Op plekken waar straten genummerd zijn worden deze getallen ook vaak in de tag opgenomen.

Wat is taggen en hoe doe je dat?

Taggen is iemand vermelden in je bericht via een link naar haar of zijn profiel. Van zodra jij iemand gaat taggen, zal deze persoon een melding krijgen dat hij getagd is in jouw bericht. Het bericht kan dan ook geplaatst worden op de tijdlijn van die persoon.

Wat is een categorie op WordPress?

In WordPress kun je jouw berichten een categorie meegeven. Deze categorieën zorgen ervoor dat je jouw website op kunt delen in verschillende secties. Zo zou je op een nieuwswebsite bijvoorbeeld de categorieën sport, weer, show en meer kunnen treffen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven