Waarom chatten?

Waarom chatten?

Live chat is vaak sneller dan ’traditionele’ communicatiemiddelen zoals telefoon of e-mail. Ter vergelijking: in een callcenter kunnen klantenservicemedewerkers met slechts één persoon tegelijk bellen. Daarnaast duren de meeste chats ook nog eens korter. Dit komt omdat de manier van communiceren efficiënter is.

Hoe met iemand chatten?

Maak je berichten persoonlijk.

  1. Vertel iemand niet wat je denkt dat diegene wil horen. Het is veel belangrijker om jezelf te zijn in plaats van een toneelspel op te voeren.
  2. Als je normaal gesproken een beetje maf bent, laat dit dan doorschemeren in je berichten. Wees niet bang om een beetje gek te doen.

Wat is de veiligste chat app?

1. Signal. Signal is gratis, beschikt over krachtige versleuteling en werkt op alle mobiele besturingssystemen. Net als de meeste andere apps om berichten te versturen, is Signal zeer eenvoudig te gebruiken.

Is Threema veilig?

Alle tekstberichten verstuurd via Threema zijn end-to-end versleuteld. Daarnaast heeft Threema een sterke beveiliging tegen MITM-technieken. Dit voorkomt dat derden jouw chatverkeer kunnen onderscheppen. Verder wordt alle chatgeschiedenis veilig opgeslagen op jouw telefoon.

Hoe begin je een gesprek op Parship?

Je kunt een wat terughoudende openingszin nemen of juist een zin die meteen aangeeft dat je overal voor open staat. Dit geeft wel meteen weer hoe je karakter is en waar je zin in hebt/waar je naar op zoek bent.

Wat moet je zeggen op een eerste date?

Lijst met 21 goede gespreksonderwerpen (ideaal voor een eerste date)

  1. Laat hem praten. Hoewel deze voor de hand lijkt te liggen, zal het je verbazen hoeveel vrouwen aan één stuk door over zichzelf praten op een eerste date.
  2. Doelen en passies.
  3. Familie.
  4. Superhelden.
  5. Het namenspel.
  6. Levenslessen.
  7. De Lilla lijst.
  8. Vakanties en reizen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven