Waarom doet de camera van mijn laptop niet?

Waarom doet de camera van mijn laptop niet?

Als uw camera niet meer werkt na een update, probeert u het volgende: Houd in Apparaatbeheer de naam van uw camera ingedrukt (of klik erop met de rechtermuisknop) en selecteer vervolgens Eigenschappen. Nadat het stuurprogramma is teruggezet, start u het apparaat opnieuw op en probeert u de camera-app opnieuw te openen.

Hoe weet ik of mijn laptop een camera heeft?

Typ Apparaatbeheer in het zoekvak op de taakbalk en selecteer Openen. Selecteer Camera’s en klik met de rechtermuisknop op de webcam die problemen ondervindt. Selecteer Zoeken naar gewijzigde apparaten, selecteer opnieuw de webcam en kijk in Apparaatstatus wat er met je webcam gebeurt.

Waarom doet camera het niet?

Is dit niet het geval en werkt je Samsung camera niet? Dan kan het een software probleem zijn. Probeer eens een software reset te doen, dit doe je door tien seconden lang de aan/uit knop en de volume omlaag knop tegelijk in te drukken. Als dit niet werkt, probeer dan een software herstel.

Hoe zet ik de webcam op mijn laptop aan?

Ga eerst naar het configuratiescherm. Open apparaatbeheer en controleer of de webcam aanwezig is onder “beeldapparaten”. Controleer of hij uitgeschakeld is. Als dat zo is kan je er met de rechterkant van de muis op klikken en inschakelen.

Hoe test ik een webcam?

Windows 10 heeft een ingebouwde Camera App, waarmee de test ook uitgevoerd kan worden. Webcam Testen met Skype. Als u Skype op uw pc geïnstalleerd heeft, kunt u het gebruiken om uw webcam te testen: Start Skype > Ga naar Instellingen > Audio & Video. Hier kunt u uw Camera testen.

Hoe draai je je camera om?

Probeer dan één van de volgende toetscombinaties:

  1. Druk op Ctrl + Alt + pijltoets rechts.
  2. Druk op Ctrl + Alt + pijltoets links.

Waarom werkt mijn flits niet?

Zorg ervoor dat jouw toestel is opgeladen tot minstens 20% en probeer de flitser opnieuw te activeren. Wanneer het toestel oververhit is of de flitser binnen een korte tijdsperiode veel gebruikt is, kan dit ertoe leiden dat de flitser niet inschakelt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven