Waarom heb ik geen geluid?

Waarom heb ik geen geluid?

Geen geluid op Android tablet of smartphone Check de volumeknop aan de zijkant van het apparaat. Als de volumeknop op 0 staat is de stille modus ingeschakeld. Ga naar Instellingen – Instellingen – Geluid. Hier kun je het volume aanpassen van media, meldingen en systeem.

Waarom hoor ik geen geluid op mijn computer?

Controleer of de luidsprekers op de juiste manier verbonden en ingeschakeld zijn. Als uw computer externe luidsprekers heeft, controleer dan of ze ingeschakeld zijn en het volume hoog genoeg staat. Controleer of de luidsprekerkabel goed is aangesloten op de ‘uitvoer’-audioaansluiting op uw computer.

Wat moet je doen als je geluid niet werkt?

Je geluid staat op stil: geen beltoon of notificatie geluid Wat te doen als het geluid niet werkt! Als jij gebruik maakt van een Android device, dan kan je de mute instelling over het algemeen vinden in de instellingen van jouw telefoon. Onder de knop geluidstand vind je de opties geluid, trillen en dempen.

Waarom werkt mijn geluid niet Samsung?

Galaxy A50 Android 9 (Pie) Komt er geen geluid uit je toestel? Mogelijk heb je het volume volledig dichtgezet. Je kunt dit controleren en desgewenst aanpassen via het menu door een veegbeweging naar boven/beneden > Instellingen > Geluiden en trillen > Volume.

Hoe zet ik mijn geluid terug?

  1. Open de app Instellingen op de telefoon.
  2. Tik op Geluid en trillen. Geavanceerd.
  3. Schakel een geluid of de trilfunctie in of uit.

Wat moet je doen als je geluid van je iPhone niet werkt?

Ga naar ‘Instellingen’ > ‘Geluiden’ (of ‘Instellingen’ > ‘Horen en voelen’) en schuif de regelaar ‘Beltoon en meldingen’ een paar keer heen en weer. Als u geen geluid hoort, of als de luidsprekerknop op de schuifregelaar ‘Beltoon en meldingen’ grijs is, heeft de luidspreker mogelijk service nodig.

Wat als je oortjes niet werken?

Controleer op vuil, schade of losse verbindingen Controleer de kabel, connector, afstandsbediening en oortjes van de koptelefoon op schade, zoals slijtage of breuken. Controleer op vuil in de rasters van de oortjes. Sluit uw koptelefoon weer stevig aan op het apparaat.

Waarom heb ik geen geluid bij mijn video?

Als je in gesprek bent en problemen met video of audio hebt, kun je het volgende doen: Zorg ervoor dat de camera en microfoon van het apparaat niet fysiek zijn geblokkeerd. Controleer of de camera en microfoon de juiste kant op zijn gericht. Controleer je mobiele verbinding of wifi-verbinding.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven