Waarom heeft UPS geen tijdvak?

Waarom heeft UPS geen tijdvak?

De zending werd overhandigd aan een UPS-chauffeur om vandaag te worden afgeleverd. Behalve tijdsgebonden afleveringen, worden zendingen meestal afgeleverd tussen 09:00 uur en 19:00 uur. UPS kan binnen die tijdspanne geen nauwkeuriger tijdstip opgeven.

Is er post op Goede Vrijdag?

Morgen en zaterdag zijn normale bezorgdagen. Alleen Tweede Paasdag vervalt. Goede Vrijdag gewenst! Jaartal bericht maakt niet uit: op Goede Vrijdag wordt de Post ‘gewoon’ bezorgd tenzij je in een Bible Belt gemeente woont.

Hoe lang duurt inklaring UPS?

Internationale verzendservices

EXPORTEREN EN IMPORTEREN (WAAR BESCHIKBAAR)
Afleverafspraak DIENSTOMSCHRIJVING SERVICE
1-2 werkdagen DIENSTOMSCHRIJVING:bezorging voor 9 uur. SERVICE:UPS Express Plus bezorging voor 9 uur. UPS Express Plus

Wat is er aan de hand met UPS?

Servicemeldingen 1/2. UPS Expedited- en Worldwide Express Freight-zendingen van Europa naar de VS ondervinden tijdelijk vertragingen vanwege personeelsproblemen. De activiteiten van UPS gaan door, met dagelijks afhalen en bezorgen, behalve waar dit niet mogelijk is vanwege overheidsbeperkingen.

Wat doet UPS als je niet thuis bent?

Door middel van uw UPS InfoNotice kunt u de levering van uw pakket opnieuw organiseren. Mijn pakket op een ander adres afleveren: Laat uw pakket op een ander adres afleveren, wanneer u niet thuis zult zijn. Mijn pakket op een andere dag afleveren: Laat uw pakket op een andere dag afleveren.

Is UPS te vertrouwen?

UPS is echt het slechtste bedrijf dat ik ooit heb meegemaakt. Een levering die donderdag zou worden geleverd werd zonder tegenbericht uitgesteld naar vrijdag. Op vrijdag krijg ik vervolgens een bericht dat er niemand thuis was, terwijl dit wel het geval was.

Is er post op Hemelvaartsdag?

Op tweede paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag en tweede pinksterdag wordt geen post bezorgd. Rondom deze data gelden de volgende afwijkende bezorgdagen: Bied je post op maandag 5 april aan dan wordt deze op woensdag 7 april bezorgd.

Is er post op Koningsdag?

Bezorging rondom de feestdagen Als één van deze werkdagen op een feestdag valt, wordt er geen post bezorgd door PostNL. In 2021 zijn dit de volgende dagen: Koningsdag (dinsdag 27 april 2021) Hemelvaartsdag (donderdag 13 mei 2021)

Wat betekent inklaring in uitvoering ups?

De UPS Douane-inklaringsservices bieden de volgende voordelen: Elektronische inklaring die al begint terwijl uw pakketten nog onderweg zijn. Ervaren douaniers die alle dossiers afhandelen en garant staan voor een nauwkeurige vaststelling van de invoerrechten en belastingen.

Hoe lang duurt een pakket bij de douane?

Als je niet antwoordt op dit verzoek voor bijkomende informatie, dan zenden we je pakje na 14 dagen terug naar de afzender. Bij de zogeheten inklaring van je pakje worden de douanerechten, btw en eventuele andere kosten (zoals anti-dumpingrechten en milieurechten) berekend.

Hoe kom ik in contact met UPS?

Extra contactmogelijkheden

  1. Telefoon: 020 50 40 500.
  2. Technische ondersteuning: +31 (0) 20 50 40 602.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven