Waarom is Google Play Music niet meer beschikbaar?

Waarom is Google Play Music niet meer beschikbaar?

Google sluit zijn dienst Play Music eind 2020 definitief. Vanaf december is de dienst volledig vervangen door YouTube Music. Zo kunnen gebruikers hun playlists, uploads, aankopen en likes nog inzien en overzetten naar YouTube Music. Dat kan tot december; daarna is de inhoud op Google Play Music niet meer beschikbaar.

Hoe duur is Google Play Music?

Een individueel abonnement kost $ 9,99 / maand of £ 9,99 / maand, dus u bespaart geld door te kiezen voor het gezinsplan, zelfs als u er maar twee gebruikt.

Wat kan ik doen met Google Play tegoed?

Je kunt je Google Store-tegoed gebruiken om iets te kopen in de Google Store. Je kunt je Google Store-tegoed niet gebruiken voor of overboeken naar andere Google-producten of -services, en je kunt het ook niet inwisselen voor contant geld (tenzij dit wettelijk vereist is).

Hoe zet je muziek op Play Music?

Open de Play Music-app voor Android of iOS, navigeer naar Mijn bibliotheek en zoek onder Afspeellijsten naar de nieuwe playlist ‘Al mijn muziek’. Druk in deze afspeellijst op de knop met het pijltje naar beneden, en je nummers worden een na een binnengehaald.

Hoe muziek afspelen zonder Google Play?

Gelukkig is er wel een enorm aanbod van toffe muziekspelers!…AndroidPlanet bekijkt wat zijn favoriete muziekspeler voor Android is en zet de beste vijf willekeurig p een rijtje.

 1. Spotify.
 2. Google Play Music.
 3. Deezer.
 4. Tunester.
 5. Shuttle Music Player.

Is Google Play muziek gratis?

Met de gratis versie kunt u uw eigen nummers vanaf uw harde schijf naar de online opslagruimte uploaden en vanaf daar afspelen. Maximaal 20.000 eigen nummers kunnen in de cloud (online opslagruimte) worden opgeslagen. Het streamen van muziek is alleen mogelijk met de betaalde versie.

Is Play Music gratis?

Google Play Music gratis downloaden via Downen Met de Google Play Music gratis download kun je miljoenen nummers en radiozenders luisteren. Je kunt een abonnement afsluiten als je offline en zonder advertenties muziek wilt luisteren.

Waar vind ik mijn play tegoed?

Je Google Play-saldo checken

 1. Open de Google Play-app .
 2. Tik rechtsboven op het profielicoon.
 3. Tik op Betalingen en abonnementen Betaalmethoden. Google Play-saldo.

Hoe zet je muziek op je laptop?

Ze zijn volkomen legaal en de muziek zal van jou zijn, zodat je het voor altijd kunt bewaren….De 6 Beste Sites Om Legaal Gratis Muziek Te Downloaden

 1. YouTube-audiobibliotheek.
 2. Free Music Archive.
 3. Jamendo.
 4. Musopen.
 5. Amazon.
 6. Het Internetarchief.

Waar is Google Play muziek?

Google heeft nu definitief de stekker uit Play Music getrokken. De dienst is niet meer beschikbaar via de webversie of de app en dat wereldwijd. Gebruikers kunnen nog tot eind deze maand hun gegevens overzetten.

Wat is de standaard muziekspeler van Android?

Google Play Music – Standaardmuziekspeler voor Android Google Play Music is zonder twijfel een van de beste muziekspelers voor Android.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven