Waarom is het niet verstandig om medicijnen via internet te kopen?

Waarom is het niet verstandig om medicijnen via internet te kopen?

Via internet worden veel vervalste medicijnen verkocht. Met nepmedicijnen brengt u uw gezondheid in gevaar. Ze kunnen gevaarlijke stoffen bevatten. Die kunnen uw gezondheid zelfs verslechteren.

Is medicijnen kopen net betrouwbaar?

Let goed op via welke site je het besteld! . net zijn oplichters en leveren niet de goede site die wel altijd afspraken na komt is de .com site! medicijnen – kopen .com Is de juiste site.

Welke medicijnen kun je bij de drogist of supermarkt kopen?

Voorbeelden van medicijnen die in de apotheek en bij de drogist te koop zijn kleine verpakkingen pijnstillers van het type NSAID, zoals diclofenac, ibuprofen, ketoprofen, naproxen, acetylsalicylzuur en carbasalaatcalcium.

Is online medicijnen kopen strafbaar?

Het online bestellen van medicijnen waarvoor een recept nodig is, is in Nederland verboden. Illegale aanbieders vragen hun klanten om te betalen met cryptogeld of om een envelop met contant geld op te sturen.

Wie stelt vast welke medicijnen onder de basisdekking vallen?

De overheid bepaalt welke medicijnen er vanuit de basisverzekering worden vergoed. Deze medicijnen worden opgenomen in het Geneesmiddelen Vergoeding Systeem (GVS). Voor deze medicijnen betaal je je eigen risico. Maar van sommige medicijnen vindt de overheid de prijs te hoog.

Is Pilonline betrouwbaar?

Pilonline is een service van apotheek eFarma. Het is de beste plek op internet waar je betrouwbaar de anticonceptiepil kunt bestellen.

Is Apotheekonline net betrouwbaar?

De webshop apotheekonline.net scoort een 2 op een schaal van 10. Deze score is een hulpmiddel om de betrouwbaarheid van een webshop te bepalen. Controleer ook altijd de reviews en de keurmerk informatie die je o.a. ook via WebshopChecker kunt lezen.

Is Apotheekbelgie com betrouwbaar?

De webshop apotheekbelgie.com scoort een 3 op een schaal van 10. Er is dus ruimte voor verbetering, maar dit wil niet zeggen dat apotheekbelgie.com per definitie onbetrouwbaar is. Deze score is een hulpmiddel om de betrouwbaarheid van een webshop te bepalen.

Welke medicijnen zonder recept?

WAT ZIJN VRIJ VERKRIJGBARE MEDICIJNEN Vrij verkrijgbare middelen zijn medicijnen waarvoor geen doktersrecept nodig is. Denk aan pijnstillers, laxeermiddelen, neusdruppels of middelen tegen hooikoorts, reisziekte, voetschimmel, maagklachten Handig voor de huis- of reisapotheek.

Kan je antibiotica kopen bij de apotheek?

Bij een antibiotica is het van belang om altijd de voorgeschreven kuur af te maken. Sommige antibiotica kunnen bijwerkingen veroorzaken zoals misselijkheid of huiduitslag. Ook kan het de werking van de anticonceptiepil beïnvloeden. De antibiotica is alleen op recept verkrijgbaar.

Waar kan ik medicijnen kopen?

Receptmedicijnen kunt u alleen bij een apotheek kopen. Voor zelfzorgmedicijnen heeft u geen recept nodig. Deze medicijnen kunt ook bij de drogist of in de supermarkt krijgen.

Waar kan ik medicijnen kopen zonder recept?

Kan ik veilig online ‘receptgeneesmiddelen’ bestellen zonder recept? Er bestaan geen receptmedicijnen die u zonder recept kunt krijgen. Een betrouwbare aanbieder van medicijnen geeft nooit een receptgeneesmiddel zonder recept van een (huis)arts.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven