Waarom kan ik geen foto plaatsen op Instagram?

Waarom kan ik geen foto plaatsen op Instagram?

Check de internetverbinding, herstart het apparaat waarop je werkt of installeer de Instagram app opnieuw (zie tip 2). Als dit allemaal niet werkt: check of een van je Instagram accounts is gekoppeld aan Facebook. Als dat zo is, moet je deze koppeling (tijdelijk) verwijderen.

Hoe kan ik een foto plaatsen op Instagram?

Als je een foto wilt uploaden vanuit de bibliotheek van je telefoon, selecteer je de foto die je wilt delen. Als je een nieuwe foto wilt maken, tik je boven de bibliotheek van je telefoon op . Je kunt op tikken om te schakelen tussen de camera aan de voorkant en achterkant, en op om de flitser in te stellen.

Hoe maak ik een bericht op Instagram?

Een bericht maken in Instagram is eenvoudig. Tik op het plusje onderaan in de app, kies de foto of video die je wilt plaatsen en voeg een beschrijving toe. Oh ja, vergeet je #hashtags niet! Die zorgen namelijk voor een groot gedeelte van de zichtbaarheid van het bericht.

Hoe plaats je een foto op Instagram via de computer?

Zo doe je dat:

  1. Start Google Chrome.
  2. Ga naar www.Instagram.com en log in op je account.
  3. Klik op F12 (Chrome Dev Tools).
  4. Er verschijnt een tabblad in beeld.
  5. Je ziet nu een extra horizontale balk.
  6. Herlaad de pagina (PC: F5).
  7. Je ziet nu de upload-knop, waarmee je foto’s (en video) kunt selecteren op je computer.

Waarom heb ik geen reels op Instagram?

Wanneer je nog geen muziek op Reels hebt, dan komt dat omdat Instagram nieuwe functies altijd gefaseerd uitrolt. Heb dus even geduld. Wel is het bij sommige accounts mogelijk om (tijdelijk) van bedrijfspagina naar makersaccount (creators) te switchen, en vervolgens (na enkele dagen) de muziekfunctie gebruiken.

Wat is de beste tijd om een insta foto te plaatsen?

Beste tijd om te uploaden op Instagram Beste tijden: woensdag om 15:00 uur, donderdag om 05:00, 11:00, 15:00 en 04:00 uur en vrijdag om 05:00 uur. Beste dag: donderdag. Meest consistente betrokkenheid: 9:00 tot 18:00 uur van dinsdag tot vrijdag. Slechtste dagen: zondag en maandag.

Hoe zet je meer foto’s op Instagram?

Tik onderin het scherm op het plusje om een nieuwe foto toe te voegen. Zorg dat je de Bibliotheek in beeld hebt. Rechtsonder op de grote foto zie je een icoon voor Meerdere selecteren. Tik op de foto’s en video’s die je wilt delen, in de volgorde waarin ze in de carrousel moeten komen te staan.

Hoe geef je een hartje op Instagram?

Ziet u een foto of filmpje die u leuk vindt? Dan tikt u twee keer op de foto (of het filmpje). Op deze manier geeft u het een ‘like’. U kunt dit ook doen door op het hartje eronder te tikken.

Hoe plaats je een foto op Instagram via MacBook?

Et voilà, even naar Instagram.com en je kunt Instagram vanuit je desktop browser net zo gebruiken als op je iPhone. Het is helaas nog steeds een Lite Versie van de mobiele applicatie. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon je foto’s op je MacBook editen en daarna de foto via de browser uploaden.

Kun je berichten plaatsen op Instagram via pc?

Je kunt normaal gesproken geen Instagram berichten posten via laptop of pc, maar daar is wel een trucje voor. Je kunt de browser Google Chrome instellen op een mobiele weergave, dat gaat zo: Je kunt zelfs instellen welk mobiele scherm je voorkeur heeft, bijvoorbeeld die van de Iphone 6.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven