Waarom kan ik niet meer scrollen in Excel?

Waarom kan ik niet meer scrollen in Excel?

Opmerking: Wanneer SCROLL LOCK is aan, wordt Scroll Lock weergegeven op de statusbalk in Excel. U doet dit door op de toets Scroll Lock (met het label ScrLk) op het toetsenbord te drukken. Als het toetsenbord deze toets niet bevat, kunt u SCROLL LOCK uitschakelen met behulp van het schermtoetsenbord.

Hoe scroll je met een Apple muis?

Voor muisgebaren hebt u een Magic Mouse nodig. Klik met de rechterkant van de muis. Veeg met één vinger omhoog of omlaag om te scrollen. Tik dubbel met één vinger om in en uit te zoomen op een webpagina of pdf-document.

Hoe krijg je licht op je toetsenbord HP?

Als uw notebookcomputer een toetsenbord met achtergrondverlichting heeft, drukt u op de toets F5 or F4(sommige modellen) om de achtergrondverlichting in- of uit te schakelen. Mogelijk moet u de toets fn (functie) tegelijkertijd indrukken.

Hoe kunt u een pagina-einde invoegen?

Klik op het tabblad Beeld in de groep Werkbladweergaven op Pagina-eindevoorbeeld. U kunt ook klikken op pagina-einde voorbeeld op de statusbalk. Voer een van de volgende handelingen uit: Als u een verticaal pagina-einde wilt invoegen, selecteert u de rij onder de plaats waar u het pagina-einde wilt invoegen.

Hoe kunt u een pagina-einde verwijderen?

Klik op het tabblad Pagina-indeling in de groep Pagina-instelling op Eindemarkeringen. Klik op Pagina-einde verwijderen. U kunt ook een pagina-einde verwijderen door het te slepen buiten het gebied voor het pagina-einde voorbeeld (naar links boven de rijkoppen of boven de kolomkoppen).

Wat zijn pagina-einden in Excel?

Pagina-einden zijn een scheidingsteken voor een werkblad in afzonderlijke pagina’s die u wilt afdrukken. Microsoft Excel voegt automatisch pagina-einden in op basis van het papierformaat, de marge-instellingen, de schaalopties en de positie van pagina-einden die u handmatig hebt ingevoegd.

Hoe scrollen op een laptop?

Denk aan smartphones, tablets en sommige laptops. Scrollen kan op deze apparaten gewoon met de vinger. Houd een vinger op het scherm. Veeg de vinger naar boven om naar beneden te scrollen. Veeg de vinger naar onderen om omhoog te scrollen.

Waarom kan ik niet meer scrollen in Excel?

Waarom kan ik niet meer scrollen in Excel?

Opmerking: Wanneer SCROLL LOCK is aan, wordt Scroll Lock weergegeven op de statusbalk in Excel. U doet dit door op de toets Scroll Lock (met het label ScrLk) op het toetsenbord te drukken. Als het toetsenbord deze toets niet bevat, kunt u SCROLL LOCK uitschakelen met behulp van het schermtoetsenbord.

Waar is mijn schuifbalk?

Klik op het tabblad Bestand. Klik opOpties en klik vervolgens op de categorie Geavanceerd. Schakel onder Weergaveopties voor dezewerkmap het selectievakje Horizontale schuifbalk weergeven uit of schakel het selectievakje Verticale schuifbalk weergeven in om de schuifbalken te verbergen of weer te geven.

Waarom kan ik niet meer scrollen?

Om het probleem op te lossen , download de nieuwste scrollen muis driver voor uw besturingssysteem . Als het loskoppelen van de muis niet werkt , gaat u naar het nut beheerder van het systeem met behulp van de sneltoets . Op een Windows -systeem , kunt u het hulpprogramma manager te openen door op de Windows-toets + U.

Waar is Scroll Lock voor?

Scroll Lock is een toets (met eventueel een bijhorende led) op een toetsenbord van een computer. In het oorspronkelijke ontwerp was de scroll lock bedoeld om het gedrag van de pijltjestoetsen te veranderen. Wanneer scroll lock aan stond zouden de pijltjestoetsen de inhoud van een tekstvenster verschuiven.

Hoe kan ik terug scrollen?

Horizontaal scrollen

  1. Op een smartphone of tablet gebruik je je vingers door van links naar rechts te swipen.
  2. Op een laptop gebruik je de touchpad met je vingers (of externe muis).
  3. Op een desktop computer kun je met de muis niet scrollen. Dan gebruik je de scrollbar die aanwezig is om van links naar rechts te bewegen.

Hoe kan ik scrollen?

Denk aan smartphones, tablets en sommige laptops. Scrollen kan op deze apparaten gewoon met de vinger….Scrollen op aanraakscherm

  1. Houd een vinger op het scherm.
  2. Veeg de vinger naar boven om naar beneden te scrollen.
  3. Veeg de vinger naar onderen om omhoog te scrollen.

Waar zit scroll lock op HP laptop?

Scroll Lock uitschakelen

  1. Als uw toetsenbord geen Schuifvergrendelingstoets heeft, klikt u op uw computer op Start> Instellingen > Toegankelijkheid >Toetsenbord.
  2. Klik op de knop Schermtoetsenbord om deze in te zetten.
  3. Wanneer het schermtoetsenbord op het scherm verschijnt, klikt u op de toets ScrLk.

Hoe komt het dat ik niet kan scrollen?

Oplossing 1: controleer of Windows vastgelopen is Om uit te sluiten of het probleem in je touchpad zit, controleer je eerst of Windows niet is vastgelopen. Druk op de Windows toets op je toetsenbord en kijk of het startmenu op je scherm tevoorschijn komt. Is dit niet het geval? Dan is Windows vastgelopen.

Wat doet de scroll lock toets?

Kan niet meer scrollen met touchpad?

Probeer naar je instellingen te gaan en zoek dan naar trackpad. Als je daar bent druk je op twee vingers scrollen en dan zou het (waarschijnlijk) kunnen werken. Lukt dat niet? Probeer dan een muis in te pluggen, scroll ermee en plugg het er weer uit.

Kan niet scrollen op telefoon?

Dwing de telefoon te herstarten. Om dit te doen, houd je de knop Volume omlaag en Aan/Uit 7 tot 10 seconden ingedrukt om een geforceerde herstart of een zachte reset uit te voeren. Op smartphones zonder een speciale aan/uit-knop houd je de toets Volume omlaag en de Zij-knop 7 tot 10 seconden ingedrukt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven