Waarom kan ik niet met iDEAL betalen ps4?

Waarom kan ik niet met iDEAL betalen ps4?

PSN tegoed opwaarderen met PayPal Als opwaarderen met iDEAL niet lukt of als je geen iDEAL wil gebruiken voor het opwaarderen van de PlayStation Network portemonnee dan kan je ook PayPal gebruiken. Log hiervoor in op je PSN account en ga naar ‘Betalingen beheren’. Hier kan je kiezen voor opwaarderen met PayPal.

Hoe maak je geld over naar ps4?

Ga naar Instellingen > Gebruikers en accounts. Selecteer Account > Betaling en abonnementen > Bedrag toevoegen. Selecteer je account, het bedrag dat je wilt toevoegen en je betaalmethode.

Wat moet je doen als je PlayStation kaart het niet doet?

Controleer de tegoedbon — er zal ‘geen waarde tot activatie bij de kassa’ op de voor- en achterkant staan. Als dit type tegoedbon niet werkt, kun je bij de retailer controleren of de bon op de juiste manier is geactiveerd. De regio voor iedere code is afgedrukt op de tegoedbon.

Kan je met een PS4 kaart PS Plus kopen?

PlayStation Plus 1 maand PSN kaart voor PS4 en PS5 (NL) 24 uur per dag simpel & snel. Daarnaast spaar je alleen bij Game Mania coins en ontvang je korting met Game Mania XP. Deze code geeft je recht op 1 maand PlayStation Plus.

Waarom kan ik geen PlayStation Plus kopen?

Je hebt een account voor PlayStation Network nodig om je te kunnen abonneren, en een geldige betaalmethode (bijvoorbeeld een creditcard of PayPal-account) die aan je account is gekoppeld.

Kan je geld van je PlayStation afhalen?

Meld je aan bij de PlayStation Store door boven in het scherm op Aanmelden te klikken. Selecteer je online-id > Betalingen beheren. Selecteer een betaalmethode en vervolgens Verwijderen.

Hoe werkt PlayStation tegoed?

Ga naar de PlayStation Store > scrol naar de onderkant van de zijbalk > Codes inwisselen. Voer de code zorgvuldig in en selecteer Inwisselen. Het tegoed of de content wordt nu toegepast op je account.

Hoelang is een PS4 bon geldig?

De code van de PSN card is na aankoop 12 maanden geldig; het tegoed (na inwisseling) onbeperkt.

Kan een PlayStation kaart verlopen?

Hoe lang is een PlayStation Network kaart geldig? Na aankoop is een PSN Card 1 jaar geldig.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven