Waarom komen er geen huizen op Funda?

Waarom komen er geen huizen op Funda?

Huizen al verkocht voordat ze op Funda staan Dat heeft te maken met de huidige overspannen woningmarkt, waarin verkopers direct na publicatie zoveel biedingen ontvangen dat ze het huis al binnen enkele dagen kunnen verkopen. Sommige verkopers stellen vanwege de overweldigende belangstelling zelfs bezichtigingstops in.

Hoe vind ik snel een koopwoning?

De afgelopen tijd zijn er veel huizen verkocht. Daardoor kan het best lastig zijn om jouw ideale koophuis te vinden….Maar verder heb je bijvoorbeeld ook:

 1. Koophuizenzoeken.nl.
 2. Huizenvinder.nl.
 3. Koopwoningen.nl.
 4. Huizenzoeker.nl.
 5. Koophuis.nl.

Hoe kom je aan een koopwoning?

Volg ons stappenplan en bereid je goed voor!

 1. Hoeveel hypotheek kan je krijgen?
 2. Een geschikt koophuis zoeken.
 3. Huis bezichtigen.
 4. De waarde van het huis bepalen.
 5. Een bod uitbrengen op een koophuis.
 6. De koopakte ondertekenen.
 7. Hypotheek afsluiten.
 8. Bouwkundige keuring.

Waar kan ik zien wat mijn huis waard is?

Je kunt gebruik maken van deze dienst door postcode en huisnummer te sms’en naar 2233. Vervolgens krijg je vier betaalde berichten met daarin alle gewenste informatie. Je betaalt een bepaald bedrag per ontvangen sms, het is goed om nog even te checken hoe hoog dit bedrag is voordat je gebruik maakt van de diensten.

Waarom een huis in de stille verkoop?

Bijvoorbeeld om privacy- of veiligheidsredenen, of omdat je niet wilt dat iedereen weet dat jouw huis te koop staat. Ook kan het zijn dat je geen haast hebt om te verkopen, dat je al een potentiële koper hebt gevonden of dat je alleen onder bepaalde voorwaarden wilt verkopen. Dan is stille verkoop een optie.

Waarom geen te koop bord?

Heb je geen haast met de verkoop en wil je juist meer tijd winnen? Dan verdient een stille verkoop de voorkeur. Ook kan een ‘Te koop’-bord averechts gaan werken als het extreem lange tijd in je tuin staat. Mensen gaan dan denken dat er met het huis of de vraagprijs wel iets mis zal zijn.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven