Waarom valt mijn internet weg tijdens bellen?

Waarom valt mijn internet weg tijdens bellen?

Bij Android telefoons kan het gebeuren dat niet vanzelf verbinding wordt gemaakt met een buitenlands netwerk. Dat is afhankelijk van je provider en het toestel. Soms moet je zelf een zogenoemde VPN-verbinding toevoegen. Kom je er niet uit, neem dan contact op met je provider.

Waarom kan ik niet bellen met mijn mobiel?

Ik kan niet meer bellen met mijn mobiel. Wat kan ik doen?

  • Herstart je mobiele telefoon of wissel even naar de vliegtuigmodus en weer terug.
  • Controleer of je bereik hebt.
  • Stop je simkaart in een andere telefoon en kijk of je daarop wel verbinding krijgt.

Wat gebeurt er als je mobiele data uitzet?

Als je je databundel bijna hebt verbruikt, kun je als volgt de gebruikte hoeveelheid data beperken. Als je mobiele data niet meer als back-up wilt gebruiken, volg je de instructies bij ‘Mobiele data uitschakelen’. …

Waarom doet mijn 4G het niet Hollandsnieuwe?

Is je toestel geschikt voor 4G, maar zie je geen 4G rechtsboven bij je netwerk? Dan kan het zijn dat je toestelinstellingen nog niet goed staan. Gebruik hiervoor onze toestelhulp. Selecteer je toestel en volg stap voor stap de instructies om 4G internet te activeren op jouw toestel.

Wat te doen als je geen service hebt?

De netwerkinstellingen opnieuw instellen. Ga naar ‘Instellingen’ > ‘Algemeen’ > ‘Stel opnieuw in’ > ‘Herstel netwerkinstellingen’. Hierdoor worden niet alleen wifinetwerken en -wachtwoorden opnieuw ingesteld, maar ook mobiele instellingen en eerder gebruikte VPN- en APN-instellingen.

Waarom kan ik een nummer niet bellen?

Als je bepaalde personen niet kunt bellen, kan het zijn dat ze niet bereikbaar zijn. Wat ook kan is dat je het bewuste telefoonnummer per ongeluk geblokkeerd hebt. Met sommige telefoons kun je instellen dat je enkel bepaalde telefoonnummers kan bellen. Dit heet ‘vaste nummers’ of ‘FDN’.

Kan niet bellen met gsm Telenet?

Staat het aan, en lukt het ook dan niet? Bel ons op 015 66 66 66 of stuur ons een bericht via WhatsApp.

Wat wordt bedoeld met mobiele data?

Als mobiele data is ingeschakeld, gebruiken apps en voorzieningen uw mobiele verbinding als wifi niet beschikbaar is. Als gevolg daarvan worden mogelijk kosten in rekening gebracht voor het gebruiken van bepaalde voorzieningen en services met mobiele data.

Wat betekent data op je telefoon?

De gegevens die je telefoon, tablet of computer download wordt de data genoemd. Het dataverbruik is als gevolg hiervan het aantal gegevens dat je gedownload hebt. Dit kan via WiFi maar ook via mobiel internet; bij WiFi gaat er niets van de databundel af terwijl dit wel gebeurt als je gebruik maakt van mobiel internet.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven