Waarom werkt de Google app niet?

Waarom werkt de Google app niet?

Een exacte oorzaak voor de storing is niet bekend. Technologiesite Android Authority vermoedt dat het te maken heeft met een recente update voor de app, die bij gebruikers automatisch wordt geïnstalleerd. Niet alle Android-toestellen zijn getroffen, maar op Twitter druppelen klachten van gebruikers wereldwijd binnen.

Wat te doen als je geen internetverbinding hebt?

Probeer opnieuw te verbinden met het wifi netwerk (wifi op je apparaat uit/aan) Verwijder het netwerk vanaf je apparaat en voeg opnieuw toe. Herstart de router/modem: stekker er 10 seconden uit en er weer in, hierna wachten tot alle lampjes aan staan. Herstart je apparaat.

Kan geen aankopen doen in Play Store?

Soms kunnen problemen met in-app-aankopen worden opgelost door het apparaat opnieuw op te starten. Ga als volgt te werk om opnieuw op te starten: Houd de aan/uit-knop op je mobiele apparaat ingedrukt. Tik op Uitschakelen of Opnieuw opstarten (afhankelijk van je apparaat kan deze tekst anders zijn).

Hoe kan ik betalen in de Play Store?

Een betaalmethode toevoegen

  1. Open de Google Play-app .
  2. Tik rechtsboven op het profielicoon.
  3. Tik op Betalingen en abonnementen Betaalmethoden. Betaalmethode toevoegen.
  4. Kies de betaalmethode die je wilt toevoegen.
  5. Volg de instructies op het scherm.

Kan de Google app niet openen?

Probeer de volgende stappen als een app op uw telefoon een van de volgende problemen heeft: De app crasht. De app wordt niet geopend….

  • Open de Google Play Store-app .
  • Tik rechtsboven op het profielicoon.
  • Tik op Apps en apparaten beheren.
  • Kies bij ‘Updates beschikbaar’ of je alle apps of een specifieke app wilt updaten.

Hoe komt het dat je geen internet hebt?

Controleer eerst of je modem wel internet verbinding heeft. Dit kun je bijvoorbeeld doen door het modem direct met een kabel op je computer of laptop aan te sluiten, de draadloze router koppel je dan even los van je modem. Ook dan geen internet? Dan ligt het probleem waarschijnlijk bij je modem of internet provider.

Hoe komt het dat de wifi er steeds af schiet?

Het wegvallen van draadloos internet kan een aantal oorzaken hebben. De meest voorkomende is dat er andere draadloze signalen storen op jouw verbinding. Bijvoorbeeld de draadloze router van de buren. Maar ook andere apparaten die op 2.4 GHz uitzenden kunnen storen, bijvoorbeeld babyfoons en bluetooth apparaten.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven