Waarom zijn er geen goedkope treinkaartjes?

Waarom zijn er geen goedkope treinkaartjes?

Vraag naar treinkaartjes stijgt weer Door de coronacrisis en de oproep van het kabinet om zoveel mogelijk thuis te blijven kwam daar half maart een einde aan. Voor NS waren de ontwikkelingen ook aanleiding om de verkoop van goedkope treinkaartjes halsoverkop te stoppen.

Wat is de prijs van een treinkaartje?

Losse treinkaartjes

Los treinkaartje Prijs 2021
1e klas enkele reis en dagretour OV-chipkaart NS-Business Card Eenmalige chipkaart E-ticket Prijs afhankelijk van traject
Dagkaart hond € 3,30
Groepsticket voor 4 personen € 32,-
Groepsticket voor persoon 5 t/m 7 extra p.p. € 2,-

Heeft Kruidvat nog treinkaartjes?

Regelmatig zijn er treinacties bij Kruidvat. Met een Kruidvat treinkaartje kun je in de regel zowel in het weekend als doordeweeks reizen. Ook in 2021 verwachten we dat er weer Kruidvat treinkaartjes zullen zijn. …

Waar kan ik goedkope treinkaartjes kopen?

Op zoek naar goedkope treinkaartjes? Bij ActievandeDag ben je op de juiste plek! Wij hebben vaak treinkaarten in de aanbieding. Je vindt op ActievandeDag.nl treinkaartjes met kortingen tot wel 60%.

Wat kost dagretour?

De prijs van een dagretour is gelijk aan twee enkele reizen. Wel betaalt u bij het aanschaffen van twee enkele reizen op een eenmalige chipkaart twee keer een toeslag van €1. – en bij een retour betaalt u deze maar één keer.

Hoe kun je gratis met de trein reizen?

De Europese Unie pakt uit: als je 18 bent, kom je in aanmerking voor een gratis Interrailkaart waarmee je door Europa kunt reizen. Er zitten wel wat voorwaarden aan vast.

Wat kost een dagretour met de trein?

Koop een NS Dagretour met korting en jouw heen- en terugreis is geregeld! Vaak is de trein dagretour met korting verkrijgbaar via onze website. Voor € 17,50 is jouw heen en terugreis geregeld en reis je samen goedkoop met de trein.

Wat kost de trein naar Den Haag?

Trein NS Amsterdam – Den Haag vanaf € 12,80 | Treinkaartjes & Treintijden | Trainline.

Wat kost het met de trein naar Eindhoven?

Met de trein van Best naar Eindhoven

Reistijd Vanaf 9m
Prijs Vanaf € 2,80
Afstand 10 km
Frequentie 74 treinen per dag
Eerste trein 00:16

Hoelang zijn de treinkaartjes van Kruidvat geldig?

UPDATE 14 maart 2021: Inmiddels is de geldigheid van de Kruidvat- en Trekpleistertreinkaartjes verlengd t/m 30 juni 2021. De Kruidvattreinkaartjes die in februari en maart 2020 zijn verkocht zijn geldig t/m 30 juni 2021. Dat meldt NS. De goedkope treinkaartjes zouden oorspronkelijk geldig zijn tot en met 13 april 2020.

Wat kost de trein naar Amsterdam?

Het goedkoopste treinticket van Utrecht Centraal naar Amsterdam Centraal is € 8,20 (enkele reis, zonder kortingskaart). Dit zijn de prijzen voor treintickets tussen Utrecht Centraal en Amsterdam Centraal. Retourkaartjes zijn geldig op dezelfde dag.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven