Wat als pakket niet aankomt PostNL?

Wat als pakket niet aankomt PostNL?

Ga naar track & trace PostNL-app op je telefoon. Vul de track & trace-code en je postcode in. De track & trace-code krijg je doorgaans van de afzender. Je vindt de track & trace-code en de postcode van de ontvanger op het verzendbewijs dat je krijgt wanneer je je pakket afgeeft op een PostNL-punt.

Waarom is mijn post niet bezorgd?

Heeft u een klacht over postbezorging, dan kunt u deze indienen bij het postbedrijf. U kunt het beste eerst telefonisch contact opnemen met het bedrijf. Daarna kunt u een brief sturen met uw klacht.

Wat moet je doen als je pakket niet aankomt?

Als je dus niks hebt ontvangen moet de webwinkelier in actie komen. Vraag de verkoper om contact op te nemen met het postbedrijf dat de bestelling moet afleveren. Je kunt uiteraard zelf contact zoeken met het post- of koeriersbedrijf, bijvoorbeeld als je over een track & trace-nummer beschikt.

Wat betekent zending in brievenbus?

BEZORGD: Zending in brievenbus Je ziet het tijdstip waarop de postbezorger jouw bestelling heeft bezorgd in jouw brievenbus of in de brievenbus van de bezorger.

Wat te doen als pakket niet aankomt DHL?

Als je niet thuis bent op het moment van bezorging en we het pakket ook niet bij je buren kunnen afgeven, dan bezorgen we je pakket de volgende dag bij een DHL ServicePoint dichtbij. We laten een kaart achter in je brievenbus. Met de code op deze kaart kun je via track en trace zien waar je pakket wordt bezorgd.

Waarom bezorgt PostNL niet bij de buren?

Zoals een droge plek in de tuin. Of bijvoorbeeld een schuur of een garage die toegankelijk is. De ontvanger van het pakket geeft toestemming in het PostNL-account dat de bezorger het pakket op deze afgesproken plek mag achterlaten als er niemand thuis is.

Welke post wordt met de hand gesorteerd?

Post die door onze medewerkers met de hand wodt gesorteerd (niet-machinaal) Post die meer dan 350 gram weegt. Post die door de afzender zelf is gesorteerd.

Wie is verantwoordelijk als pakket niet aankomt particulier?

Als je als consument iets bij een particulier bestelt geldt dit niet, tenzij er afgesproken is dat de verkoper het product op zijn risico opstuurt, zegt Gras. “Dit kan bijvoorbeeld in de advertentie staan of uit de context opgemaakt worden. Als er niets is afgesproken ben je als koper verantwoordelijk.”

Wat als Marktplaats pakket niet aankomt?

Wat moet ik doen als ik wel heb betaald, maar mijn product niet heb ontvangen? Neem contact op met de verkoper. Misschien is jouw product nog onderweg of heeft de verkoper het nog niet kunnen versturen. Maak een kopie van de advertentie en verzamel de contact-/bankgegevens van de verkoper.

Wat betekent zending is bezorgd?

Goede kans dat de zending bij de buren is bezorgd. Dit doen we altijd als we een pakket niet bij je thuis kunnen bezorgen. De zending kan natuurlijk ook in ontvangst zijn genomen door een huisgenoot. De bezorger laat in dat geval een kaartje achter waarop staat op welk adres het pakket is bezorgd.

Wat betekent gescand op het sorteercentrum?

Zodra het pakketje voor de eerste keer is gescand, wordt de status actief. Uw zending heeft een eerste scan gehad in het sorteercentrum en wordt getransporteerd naar de juiste bezorgregio. Uw bestelling heeft het sorteerproces verlaten en is meegegeven aan de postbezorger (niet aan de pakketbezorger).

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven