Wat betaal je voor YouTube?

Wat betaal je voor YouTube?

Eerste indruk|YouTube heeft sinds kort een abonnement: YouTube premium. Met deze dienst luister je muziek en kijk je YouTube video’s zonder reclame. Is deze dienst zijn €12 per maand waard?

Kan ik YouTube betalen met iDeal?

Je kunt betaalmethodes toevoegen door het zijmenu in de Play Store te openen. Daar kies je ‘Account’ en vervolgens selecteer je ‘Betaalmethoden’. Kies voor ‘iDeal-betaling toevoegen’ en selecteer vervolgens je bank om aan de slag te gaan. Zodra je een betaalde app of game downloadt, doorloop je het iDeal-proces.

Waarom is YouTube gratis?

Gebruik van YouTube is nu gratis: de dienst verdient geld met advertenties. Met de betaalde variant kunnen gebruikers muziek opslaan en offline luisteren op de smartphone. De audiokwaliteit is beter dan de reguliere site en je kunt complete albums afluisteren – YouTube speelt nu vaak alleen losse nummers af.

Wat is Abonneren?

abonneren – Aanschaf door vooruitbetaling van een reeks voorwerpen, evenementen of diensten, bijvoorbeeld een vastgesteld aantal nummers van een seriepublicatie, een reeks concerten of kabeltelevisie.

Hoe abonnement YouTube verwijderen?

Je betaalde lidmaatschap opzeggen

  1. Tik op je profielfoto. Betaalde lidmaatschappen.
  2. Tik op het lidmaatschap dat je wilt opzeggen.
  3. Tik op Opzeggen.
  4. Selecteer de reden waarom je je lidmaatschap opzegt en tik op Volgende.
  5. Tik op Ja, opzeggen.

Waarom Abonneren?

Als je je abonneert op een kanaal, krijg je nieuwe video’s te zien in je abonnementsfeed. In de feed op de homepage worden mogelijk ook video’s van je abonnementen weergegeven, naast aanbevelingen voor kanalen en video’s die je misschien interessant vindt.

Hoe betalen YouTube?

Bij YouTube Premium worden makers betaald gebaseerd op de hoeveelheid abonnees die hun content bekijken. Je kunt je inkomsten via YouTube Premium als een tweede inkomstenstroom beschouwen, naast het geld dat je verdient via de advertenties.

Hoe betalen YouTube Premium?

Gebruik een andere betaalmethode Tip: Als het nog steeds niet lukt om de betaalmethode te gebruiken voor je aankoop op YouTube, kun je betalen met Google Play-saldo (als die mogelijkheid er is in je land). Klik hier om te zien in welke landen je kunt betalen met Google Play-saldo.

Hoe zeg je YouTube Premium op?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven