Wat betekent afgeleverd bij sms?

Wat betekent afgeleverd bij sms?

Twee grijze vinkjes betekenen dat het bericht is afgeleverd, maar de ontvanger heeft het nog niet gelezen. Als de twee vinkjes blauw worden, weet je dat de ontvanger het bericht heeft gelezen.

Wat als er geen afgeleverd staat bij iMessage?

Zorg ervoor dat uw provider sms-, mms- of rcs-berichten ondersteunt. Controleer uw abonnement of beltegoed om te zien of dit genoeg is om berichten te verzenden/ontvangen. Controleer of u ontvangst heeft. Controleer of u de vliegtuigmodus heeft ingeschakeld.

Hoe zie je dat WhatsApp gelezen is?

De twee blauwe vinkjes zijn te zien wanneer alle deelnemers in de groep je bericht hebben gelezen….Het scherm Berichtinformatie bekijken:

  1. Open een individuele chat of groepschat.
  2. Veeg van rechts naar links over het bericht.
  3. Of, houd het verzonden bericht ingedrukt en kies Info uit het menu.

Hoe kun je zien of iemand je bericht heeft gelezen op iMessage?

Zien of iemand je bericht heeft gelezen op iPhone of iPad

  1. Als je uitgaande berichten blauw zijn, kan de persoon iMessages ontvangen.
  2. Als uitgaande berichten groen zijn, gebruikt de persoon een niet-iMessage-telefoon of -tablet (meestal een Android). Je kunt niet zien wanneer deze persoon je berichten heeft gelezen.

Hoe weet je of een sms is aangekomen iPhone?

Ontvangstbevestiging voor SMS berichten op iPhone Om een bevestiging van aflevering te krijgen volstaat het om iedere SMS bericht te beginnen met *0# of ! gevolgd door je tekst die je wil versturen. Verzend daarna het bericht om een ontvangstbevestiging te ontvangen en te controleren of het bericht is afgeleverd.

Hoe zie je of iemand je sms geblokkeerd heeft?

Meestal kun je door een sms te sturen niet zien of je geblokkeerd bent, dus je zult moeten bellen. Let op hoe het gesprek eindigt. Als de verbinding na één (of soms een halve) keer over te gaan verbroken wordt en je naar voicemail wordt gestuurd, ben je óf geblokkeerd, óf de telefoon van je contactpersoon is leeg.

Hoe weet ik of ik geblokkeerd ben op sms iPhone?

Om te controleren of je bent geblokkeerd op iMessage, verzend je de berichten met tussenpozen, maar als ze allemaal van blauw in groen veranderen, ben je permanent geblokkeerd.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven