Wat betekent Catarina?

Wat betekent Catarina?

Herkomst en betekenis Katarina Katarina is afgeleid van Katharina. Katharina is een meisjesnaam die zeer waarschijnlijk uit het Grieks komt. Het houdt verband met het woord ‘katharos’, dat ‘rein, schoon, zuiver’ betekent.

Waar komt de naam Toos vandaan?

Toos = toos is een Nederlandse meisjesnaam. Het betekent `De onschatbare, Rein-zuiver`. Toos Goorhuis-Tjalsma = (1915-2004) Nederlandse wandelaarster en bedenkster van het Pieterpad – De Nederlandse wandelaarster en bedenkster van het Pieterpad toos Goorhuis-Tjalsma werd geboren in 1915.

Waar komt de naam Kato vandaan?

Kato is afgeleid van Cato. Cato is een meisjesnaam met twee mogelijke verklaringen voor de herkomst. De eerste komt uit het Latijn. In het oude Rome werd deze naam toegevoegd aan bestaande namen om te laten zien dat iemand heel wijs was.

Hoe schrijf je Catharina?

Catharina of Catherina is een meisjesnaam van Griekse oorsprong en is afgeleid van het Griekse woord καθαρός (katharós), dat ‘rein’ of ‘zuiver’ betekent.

Waar is Toos een afkorting van?

v Verkorte vorm van Antonia of Cato.

Welke naam past bij Kato?

Alternatieven en suggesties bij Kato: Cato,Kaho,Kat,Kata,Kate,Kati,Katoo,Katou,Saar,Noor,Fien,Juul,Kaat,Lot,Jet..

Welke naam past bij Cato?

Alternatieven en suggesties bij Cato: Cootje,Catootje,Catou,Caio,Caro,Cat,Cata,Cate,Catho,Catoo,Kato,Noor,Fien,Saar,Jet,Juul,Pien,Elin..

Wat eet een Catharina parkiet?

Wat mag een Catharina parkiet eten? In het wild leven deze vogels van zaden, bessen, knoppen en bloesems. Heb je deze vogel als huisdier dan kun je het best een zaadmengsel voor grote parkieten geven. Vul dit aan met verschillende soorten groenten en fruit.

Hoe oud is Catharina van Lente?

Caterina Valente
Geboren 14 januari 1931
Geboorteplaats Parijs
Land Frankrijk
Werk

Welke naam past er bij Fien?

Het liefst ook een hippe, vrij korte naam die past bij Fien! Daan, Jip, Mick, Mika, Bas, Stan, Tom, Cas, Niels.

Welke naam past er bij Fleur?

De naam Fleur is gemiddeld over de afgelopen jaren duidelijk minder populair geworden. Alternatieven en suggesties bij Fleur: Fleuri,Floor,Roos,Julia,Jasmijn,Emma,Lotte,Sophie,Noor..

Welke meisjesnaam past bij Cato?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven