Wat betekent een Kol?

Wat betekent een Kol?

Kol, een witte aftekening op de kop van een dier, bijvoorbeeld de witte vlek op het voorhoofd van een paard of bij de snavel van een gans. Kol, een oude benaming voor een heks.

Hoe schrijf je Kol?

de kol

Uitspraak: [kɔl]
Verbuigingen: kollen (meerv.)

Wat is een negatie?

[Lat. negatio] ontkenning; tegenstelling wegens ontbreken van iets (bijv.: duisternis is de – van licht).

Hoe schrijf je Hyves?

Bijna de helft van de Nederlanders is er actief, inclusief vele bekende Nederlanders, zoals premier Balkenende. Niet vreemd dus dat het werkwoord hyven werd op- genomen in de elektronische grote Van Dale, met als betekenisomschrijving “communiceren via het digitale vrien- dennetwerk Hyves”.

Wat betekent Hyves in het Nederlands?

Hyves (naar beehives, Engels voor bijenkorven, uitgespr. haivz) was een Nederlandse sociaalnetwerksite, die begon op 22 september 2004. De eerste jaren groeide de website snel. Hyven werd een veelgebruikt woord in het Nederlands en werd daarom opgenomen in het Van Dale Groot woordenboek van de Nederlandse taal.

Wat is de betekenis van negeren?

[Lat. negare, -atum = neen zeggen, weigeren, loochenen] loochenen, ontkennen; met opzet over het hoofd zien, geen aandacht schenken aan iets of iem. alsof het of hij niet aanwezig was.

Waarom is Hyves?

Hyves houdt op te bestaan als sociaal netwerk en gaat zich volledig richten op online gaming. TMG nam Hyves in 2010 over voor 43,7 miljoen euro. Uiteindelijk werd er 36 miljoen euro afgeschreven op het sociale netwerk waardoor het bedrijf in 2012 een flink verlies maakte.

Wat doe je als iemand je negeert?

Wanneer we de schuld of de actie bij iemand anders neerleggen om iets aan de situatie te doen, hoeven we niet bij onszelf naar binnen te kijken. We gaan hiermee onze eigen pijn uit de weg. Door ons niet te verbinden met onze emoties blijven ze iedere keer weer op een andere manier in ons leven terugkomen.

Hoe schrijf je negeren?

negeren = negeren werkw. Uitspraak: [nəˈxerə(n)] Verbuigingen: negeerde (verl. tijd enkelv.) Verbuigingen: heeft genegeerd (volt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven