Wat betekent een maantje bij SMS?

Wat betekent een maantje bij SMS?

Een smartphone met het besturingssysteem Android beschikt over de handige niet storen-functie. De telefoon geeft dan geen signalen als bijvoorbeeld een WhatsApp-bericht, e-mail of sms binnenkomt. Fijn wanneer u even rust wilt zonder afleiding.

Hoe kom je bij bedieningspaneel?

Wanneer je vanuit de rechterbovenhoek van het beeldscherm naar beneden veegt, komt het bedieningspaneel tevoorschijn. Als je nog in het bezit bent van een wat oudere iPhone, dan moet je vanuit onder naar boven vegen.

Waar is bedtijd in iOS 14?

Bedtijd en Waakmelder Update: in iOS 14 is het tabblad Bedtijd niet meer aanwezig in de Klok-app. Je kunt in plaats hiervan de slaapfuncties van de Apple Watch gebruiken, waarbij je ook een slaapschema en bedtijd kunt instellen. Je vindt dit in de Watch-app op de iPhone onder Slaap.

Wat is stilte bij vergrendelde iPhone?

De iPhone zal vanaf dat moment geen pushnotificaties en andere meldingen meer tonen. Ook worden telefoongesprekken onderdrukt. Onder het kopje ‘Stilte’ vind je de mogelijkheid om inkomende gesprekken en berichten altijd te onderdrukken (‘Altijd’) of alleen als de iPhone is vergrendeld.

Wat betekent slot teken bij iPhone?

Reacties. Dat betekent dat je scherm “gelockt” is. Dit houd dus in dat alles wat je ziet verticaal zal blijven en dus niet zal flippen naar horizontaal/breedbeeld/landscape. Dus het omdraaien van je iPhone naar links/rechts zal geen invloed meer hebben op de weergave.

Hoe kom ik bij bedieningspaneel iPhone 11?

Het bedieningspaneel openen

  1. Op een iPhone met Face ID: Veeg omlaag vanaf de rechterbovenrand van het scherm. Veeg omhoog vanaf de onderkant van het scherm om het bedieningspaneel te sluiten.
  2. Op een iPhone met een thuisknop: Veeg omhoog vanaf de onderkant van het scherm.

Wat betekent de E op mijn telefoon?

E staat voor “Edge”, dit is een mobiele internetverbinding die tussen GPRS (1e generatie mobiel internet) en 3G ligt. Deze verbinding is vaak heel traag en kom je vooral tegen in gebieden waar geen 3G of 4G dekking is.

Wat betekent klokje op iPhone?

De iPhone is gekoppeld met een draadloze headset, koptelefoon of oortjes. Er is een alarm ingesteld. Dit symbool geeft een indicatie van het batterijniveau van de iPhone. Als dit symbool geel is, is de energiebesparingsmodus ingeschakeld.

Waar is bedtijd gebleven?

De Bedtijdstand kan nu ook worden gekoppeld met de Google Klok-app. In die app kunnen tijden worden ingesteld waarop de gebruiker wil slapen en waarop de wekker moet gaan. De app toont de kalender van de volgende dag, zodat daar eventueel de wekkertijd op aangepast kan worden.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven