Wat betekent een ruit boven de weg?

Wat betekent een ruit boven de weg?

Het gaat om een stuk van acht kilometer waarvan de linkerrijstrook als carpoolstrook gaat gelden. Op het moment dat de matrixborden boven de weg een witte ruit aangeven, is het een carpoolstrook.

Wat betekent rappel onder verkeersbord?

Gevaar, gevaarlijk punt. Hiermee wordt gewaarschuwd voor een gevaarlijk punt waarbij de automobilist heel goed moet opletten.

Wat betekent wybertje in Frankrijk?

Frankrijk gaat rijstroken invoeren waarop alleen carpoolers mogen rijden. Vanaf volgende maand wordt gestart met de snelweg A48 tussen Lyon en Grenoble. De rijbaan wordt aangeduid met een witte ruit.

Wat betekent nieuw verkeersbord in Frankrijk?

Heel wat reizigers zullen deze zomer in Frankrijk een nieuw verkeersbord met een witte ruit zien opduiken. Rijstroken met zo’n aanduiding zijn gereserveerd voor voertuigen die aan bepaalde voorwaarden voldoen. Rijstroken die zo’n signalisatie hebben zijn er voorbehouden voor bestuurders die aan carpooling doen.

Wat betekent 10t bord?

Dit bord betekent dat je hier niet mag stilstaan. Je dient hier door te rijden zonder ergens te stoppen. Dit geldt voor alle voertuigen.

Hoe werkt een voorrangsbord?

De verkeersborden betreffende de voorrang worden rechts geplaatst. Zij mogen boven de rijbaan of links herhaald worden. Een onderbord mag de verkeersborden B1, B3, B5, B7 en B15 aanvullen om het tracé van de weg aan te duiden waarop de bestuurders aan het volgend kruispunt voorrang hebben.

Wat betekent het gele voorrangsbord?

Wanneer je dit verkeersbord ziet moet je voorrang verlenen aan bestuurders op de kruisende weg.

Wat is een Rappeldatum?

Bij het bereiken van de rappeldatum, wordt automatisch een taak toegewezen aan de contracthouder om het contract te evalueren. Hierna kan direct vanuit het taakscherm worden aangegeven of het contract wordt verlengd of wordt opgezegd.

Wat staat er op een Frans bord als je daar niks op mag plakken?

Het Crit’Air Ecovignet is een sticker die je op de voorruit van je auto plakt. Deze milieusticker maakt onderscheid tussen oudere motorvoertuigen, recentere motorvoertuigen en milieuvriendelijke voertuigen. De milieusticker is ook verplicht voor buitenlandse voertuigen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven