Wat betekent eenmalige betaling?

Wat betekent eenmalige betaling?

Een vooraf gefixeerd bedrag dat voor een prestatie wordt betaald onafhankelijk van de werkelijke inspanning die daarvoor wordt geleverd.

Wat zijn verbruikskosten KPN?

Bij verbruikskosten staan de kosten vermeld die boven of buiten je bundel zijn. Kosten boven je bundel: Zie je als je gebeld of gesms’t hebt nadat je maandelijkse belminuten of sms’jes op waren. Kosten buiten je bundel: Zijn bijvoorbeeld het bellen met 0900-nummers of bellen, sms’en en internetten in het buitenland.

Wat is thuiskopieheffing KPN?

De thuiskopieheffing compenseert auteurs en artiesten voor het kopiëren van muziek en films voor privégebruik. Vanaf 1 januari 2013 heeft het Ministerie van Justitie & Veiligheid bepaald dat er een eenmalige thuiskopieheffing betaald dient te worden over onder andere tablets en smartphones/telefoons met muziekspelers.

Wat is MijnKPN abonnement?

Met de MijnKPN app regel je alles rondom je abonnementen zelf. Je logt makkelijk in met je KPN ID. Met MijnKPN regel je alles rondom je abonnementen bij KPN zelf. Gebruik de app of pak je laptop erbij als je alles op een groter scherm wilt zien.

Wat zijn eenmalige kosten?

Buiten de maandelijkse kosten voor het abonnement, betaal je soms ook eenmalige kosten. De kosten die eenmalig in rekening gebracht kunnen worden zijn bijvoorbeeld aansluitkosten, verzendkosten voor het installatiepakket of kosten voor nummerbehoud.

Wat zijn verbruikskosten?

Dit zijn de variabele kosten, die je iedere maand (achteraf) betaalt. Deze kosten kunnen per maand verschillen, afhankelijk van hoeveel je gebeld hebt. Kosten voor extra diensten, zoals het huren van films, worden hierin ook meegenomen.

Hoe werkt thuiskopieheffing?

De thuiskopievergoeding is een vergoeding voor artiesten en auteurs die inkomsten mislopen, doordat hun werk gekopieerd wordt voor eigen gebruik. De hoogte van de thuiskopievergoeding hangt af van het apparaat waarop de muziek of film wordt opgeslagen. Consumenten mogen muziek en films kopiëren voor eigen gebruik.

Is KPN ID hetzelfde als MijnKPN?

Jouw account voor al je KPN diensten Je KPN ID is jouw inlognaam en wachtwoord voor verschillende KPN diensten zoals MijnKPN, de MijnKPN app, KPN Veilig en Interactieve TV. Log dan in op MijnKPN en regel alles rondom je abonnement zelf.

Wat betekent eenmalige betaling?

Wat betekent eenmalige betaling?

Een vooraf gefixeerd bedrag dat voor een prestatie wordt betaald onafhankelijk van de werkelijke inspanning die daarvoor wordt geleverd.

Wat is een incidenteel?

incidenteel – bijvoeglijk naamwoord uitspraak: in-ci-den-teel 1. wat maar af en toe voorkomt ♢ incidenteel ga ik met de trein naar mijn werk 2.

Hoe schrijf je eenzijdig?

eenzijdig = eenzijdig bijv. naamw. Uitspraak: [enˈzɛidəx] 1) aan, van één kant Voorbeeld: `een vel papier dat eenzijdig is beschreven`Antoniemen: tweezijdig, dubbelzijdig, 2) van, door één part…

Hoe schrijf je eenmaal?

In het woord eenmaal zijn accenttekens overbodig. We schrijven accenttekens op een als het een telwoord is dat ten onrechte als het lidwoord een, met een toonloze e zoals in de, zou kunnen worden gelezen.

Wat zijn de aansluitkosten?

De kosten die een netbeheerder maakt om een afnemer aan te sluiten op een net.

Wat betekent incidenteel leren?

Abstract: Kinderen verwerven de tweede taal op grond van het (toevallig) tegenkomen van woord of verschijnsel anders dan bij intentioneel leren waarbij dit met opzet gebeurt.

Wat is een incidenteel beroep?

In de Awb is bepaald dat als hoger beroep wordt ingesteld tegen een uitspraak van de rechtbank, degene die ook hoger beroep had kunnen instellen (maar dat heeft nagelaten), incidenteel hoger beroep mag instellen.

Wat betekent eenzijdige?

eenzijdig – Bijvoeglijk naamwoord 1. met of aan één kant, belang, partij etc; waarbij geen andere(n) betrokken zijn, of buiten beschouwing blijven ♢ Het papier is eenzijdig bedrukt.

Wat is eenzijdig gesprek?

Het gesprek is eenzijdig, de leidinggevende geeft een oordeel over het functioneren van de medewerker. Deze krijgt uiteraard wel de kans om te reageren, maar dit heeft geen gevolgen voor het oordeel. Na het gesprek wordt er een verslag gemaakt en eventueel een actieplan opgesteld.

Wat betekent nou eenmaal?

eenmaal bijwoord Uitspraak: [ˈenmal] 1) één keer Synoniem: eens Eenmaal, andermaal, verkocht. () 2) op een bepaald moment in het verleden of in de toekom…

Is het een maal of Eenmaal?

Staat er een rangtelwoord voor maal, dan schrijft u dat los: de eerste maal. Een hoofdtelwoord dat ervoor staat schrijft u eraan vast: eenmaal, behalve als er na maal óók een hoofdtelwoord staat, want dan schrijft u de woorden los: drie maal drie is negen. Het woord keer wordt altijd los geschreven.

Wat zijn de aansluitkosten bij T Mobile?

Als je een nieuw abonnement activeert, sluiten we je aan op ons netwerk en zorgen we ervoor dat je gebruik kunt maken van onze diensten. De kosten die hieraan verbonden zijn noemen we aansluitkosten en worden op je eerste factuur in rekening gebracht.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven