Wat betekent je orienteren?

Wat betekent je oriënteren?

oriënteren – regelmatig werkwoord uitspraak: o-ri-en-te-ren 1. bepalen op welke plaats je bent ♢ in deze wijk kun je je moeilijk oriënteren 2.

Wat is orienteren aardrijkskunde?

De leerlingen herkennen verschillende landschapselementen. Ze gebruiken een kompas en vinden de windrichtingen terug. We bespreken de eigenschappen van een aardrijkskundige kaart en oriënteren ons met behulp van GPS, kompas en topografische kaart. We meten afstanden, schatten en berekenen.

Is het orienteren op?

Woordenboek, spelling van 1861 “Oriënteren“] 1o. Zich O., zich op alle plaatsen herkennen. 2o. Eene kaart O., haar zoodanig beschrijven, dat als het schrift gemakkelijk te lezen is, de verschillende zijden van de kaart of het plan eene gewilde ligging hebben.

Wat is een ander woord voor oriënteren?

als trefwoord met bijbehorende synoniemen: zich oriënteren (ww): zich een beeld vormen, zich informeren, zich op de hoogte stellen, zich richten.

Wat is overgangsfase?

De laatste menstruatie wordt ook wel menopauze genoemd. Voor en na de menopauze is er een periode van enkele jaren waarin de hormonen een nieuw evenwicht zoeken. Deze periode wordt de overgang, het climacterium, genoemd; de duur ervan is voor iedere vrouw verschillend.

Wat is een Orientatiekaart?

De Oriëntatiekaart Geschiedenis is bedoeld voor leerlingen van vmbo t/m havo/vwo om zich tijdens hun hele middelbare schooltijd te kunnen oriënteren op de hoofdlijnen van de geschiedenis. Op deze kaart staan de hoofdzaken van wat leerlingen moeten weten over de tien tijdvakken overzichtelijk samengevat.

Wat betekent situeren in de tijd?

situeren – regelmatig werkwoord uitspraak: si-tu-e-ren 1. vaststellen op welke plaats of in welke tijd iets thuishoort ♢ deze gebeurtenissen moet je in de zeventiende eeuw situeren Regelmatig werkwoord: si-tu-e-ren i…

Wat is primair verantwoordelijk?

Werkgevers zijn primair verantwoordelijk voor de arbeidsomstandigheden in de onderneming. Als een werknemer een ongeval krijgt of schade oploopt, kan dat onder de aansprakelijkheid van de werkgever vallen. Dit geldt ook als gewerkt wordt met uitzendkrachten, zzp’ers en stagiairs.

Wat is primaire vorm?

De basisvorm van een woord in het woordenboek.

Wat betekent hoog segment?

Ideale klanten. Nog een reden om je propositie hoger in de markt te positioneren, is je klantenbestand. Over het algemeen staan klanten in het hogere segment bekend als prettiger in de omgang en betere betalers van je factuur. Een ‘goedkoop’ aanbod gaat vaker gepaard met gezeur en negativiteit.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven