Wat betekent Juliet?

Wat betekent Juliët?

Juliet is afgeleid van Julius. Julius is een Latijnse familienaam waarvan de betekenis onzeker is. Er kan een verband zijn met het Griekse woord ‘ioulos’, dat ‘de eerste, wollige baardharen’ betekent. De naam zou dan ‘de jeugdige’ betekenen.

Welke naam past bij Hailey?

Alternatieven en suggesties bij Hailey: Hadley,Haeley,Hailee,Haily,Haisley,Haley,Harley,Hayley,Liv,Jade,Ivy,Jaylinn,Nova,Jill,Chloé..

Waar komt de naam Maarten vandaan?

Marcella is afgeleid van Marcus. Marcus komt ongeveer 21.000 keer voor. De naam werd vooral rond 1970 veel gebruikt. Deze naam komt van Marcellus, dat een vleivorm is van Marcus en al in de Romeinse tijd gebruikt werd als familienaam.

Is Kate een mooie naam?

De meisjesnaam Kate is in Nederland een populaire meisjesnaam. In 2020 kregen 144 meisjes de naam Kate. Kate is het afgelopen jaar populairder geworden.

Wat betekent de naam Hailey?

Hayley is een meisjesnaam die in Engelstalige landen erg geliefd is. Er zijn verschillende verklaringen voor de betekenis van de naam. Het tweede deel van de naam, ‘ley’, betekent ‘weide’. Volgens deze verklaring betekent Hailey dus ‘hooivlakte’ of ‘hooiweide’.

Wat is de betekenis van Marcella?

Marcella = marcella is een Latijnse meisjesnaam. Het betekent `god van oorlog; kleine hamer`.

Welke naam past er bij Kate?

Alternatieven en suggesties bij Kate: Cate,Kaate,Kae,Kat,Kata,Katey,Kathe,Kati,Liv,Jill,Keet,Tess,Saar,Jade,Liz,Cato..

Wat is de betekenis van de naam Kate?

Kate is afgeleid van Catharina. Catharina is een meisjesnaam waarvan de precieze oorsprong niet helemaal duidelijk is. Zeer waarschijnlijk is er een verband met het Griekse woord ‘katharos’, dat ‘rein, schoon, zuiver’ betekent.

Welke naam past er bij Luca?

jongensnaam, populair, stoer en lief, twee lettergrepen: Luca. Alternatieven en suggesties bij Luca: Louca,Luc,Lucan,Lucas,Lucca,Luce,Luch,Luck,Finn,Levi,Liam,Noah,Luka,Milan,Mika..

Welke naam past bij Justin?

Jongensnaam, stoer en lief, twee lettergrepen: Justin Alternatieven en suggesties bij Justin: Iustin,Jestin,Justen,Justian,Justijn,Justino,Justyn,Julian,Jesse,Milan,Liam,Jason,Levi,Lucas,Luca..

Welke naam past bij keet?

Meisjesnaam, stoer en tijdloos, één lettergreep: Keet. Alternatieven en suggesties bij Keet: Kee,Kees,Keete,Juul,Kaat,Saar,Pip,Cato,Noor,Lot,Jet..

Wat is de betekenis van de naam Luca?

Luca betekent ‘afkomstig uit Lucanië’. De naam is een variant van Lucas. Die naam is weer een afgeleide van Lucanus. Lucanië is een gebied in Zuid-Italië.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven