Wat betekent op Twitter?

Wat betekent op Twitter?

[neologisme of ex-neologisme] Citaat: “‘Twitteren’ (ik twitter, jij twittert, wij hebben getwitterd) is afgeleid van ‘Twitter’, de naam van een website waarvan de leden ultrakorte berichten met elkaar kunnen uitwisselen – vooral mededelingen over wat ze op dat moment aan het doen zijn.

Hoe kan ik reageren op een tweet?

Wanneer iemand een van jouw Tweets beantwoordt, staat er Als antwoord op jou boven de Tweet en krijg je een melding op het tabblad Meldingen….

  1. Ga naar de Tweet die je wil beantwoorden.
  2. Klik op het icoon Beantwoorden.
  3. Er verschijnt een opstelvenster. Typ je bericht en klik of tik op Beantwoorden om het te plaatsen.

Hoe moet je retweeten op Twitter?

Tik in het pop-upvenster op Retweeten. Vervolgens wordt de Tweet als een Retweet gedeeld met al je volgers. Er verschijnt een pop-upvenster met de Tweet die je gaat retweeten. Klik op de knop Retweeten.

Hoeveel gebruikers heeft Twitter op dit moment?

Er zijn in totaal 1.3 miljard Twitter-accounts. Twitter heeft 330 miljoen maandelijkse actieve gebruikers (MAU’s). Er worden elke dag 500 miljoen tweets verzonden.

Wat kost een tweet?

niets, twitter is gratis. Behalve natuurlijk als je via je mobieltje tweet, dan betaal je de telefoonkosten.

Waarom kan ik niet meer retweeten?

Waarom kan ik mijn Retweet niet meer zien? Jouw Retweet is niet langer beschikbaar als de oorspronkelijke Tweet is verwijderd door de auteur ervan of op een andere manier is verwijderd van de service, of als het account van de auteur van de oorspronkelijke Tweet is verwijderd of opgeschort.

Hoe ziet een tweet eruit?

Typ je Tweet (maximaal 280 tekens) in het opstelvenster bovenaan de tijdlijn van je startpagina of klik op de Tweetknop in de navigatiebalk. Je kan maximaal vier foto’s, een GIF of een video aan je Tweet toevoegen. Klik op de Tweetknop om de Tweet te plaatsen op je profiel.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven