Wat betekent over te dragen?

Wat betekent over te dragen?

heeft overgedragen (volt. deelw.) [ov] in handen van een andere partij geven. 1) Afdragen 2) Afgeven 3) Besmetten 4) Betalen 5) Cederen 6) Degraderen 7) Delegeren 8) Doorgeven 9) Endosseren 10) Overbrengen 11) Overdoen 12) Overgeven 13) Overleveren…

Wat betekent over te dragen saldo?

Het bedrag in het vak over te dragen staat voor een tegoed dat niet werd teruggevraagd en dus overgedragen wordt naar volgend kwartaal. Dit bedrag mag u verrekenen met het saldo van de volgende aangifte.

Welke overbrengingen zijn er?

De vier belangrijkste groepen van overbrengingen zijn: mechanische overbrengingen, hydraulische overbrengingen, pneumatische overbrengingen en elektrische overbrengingen. (De namen “overbrenging” en “aandrijving” worden vaak door elkaar gebruikt.)

Hoe boodschap overbrengen?

Direct in contact staan met elkaar, interactie bevorderen en op een relevante manier een boodschap overbrengen. In een taal die precies past bij de achtergrond en houding van je doelgroep op dat moment.

Wat is btw over te dragen?

Het BTW-rekeninguittreksel geeft een overzicht van uw rekening-courant bij de BTW. Daarop staan alle aangiftes die u hebt ingediend, de betalingen die u hebt gedaan en de eventuele intresten en boetes die u moet betalen. Als het vak II blanco is, dan zijn alle aangiftes correct ingediend.

Wat is een btw saldo?

Kort en bondig, een overzicht van uw zgn. rekening-courant bij de Btw. Daarop staan alle btw-aangiftes die u ingediend heeft, alle betalingen die u gedaan heeft, alle eventuele boetes en interesten die u opgelopen zou hebben, enz. Uw btw-rekening-courant is dus in feite een overzicht van ‘uw relatie met de Btw’.

Wat is een typisch kenmerk?

typisch bijv. naamw. Uitspraak: [ˈtipis] 1) karakteristiek Voorbeeld: `een typisch romantisch schilderij`Synoniemen: kenmerkend, typerend 2) eigenaardig Voorbeeld: `Wat een typische vent!`Synoniem: vreem…

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven