Wat betekent WP op een plattegrond?

Wat betekent WP op een plattegrond?

Regionaal BeleidsTeam (bij hulpverlening watersnood e.d.) Request For Proposal; wanneer je een probleem hebt, maar je weet niet hoe het opgelost moet worden (vraag aan leverancier, fabrikant o.d.)

Wat betekent KT op bouwtekening?

De volgende lijst geeft een aantal afkortingen die in de bouwwereld worden gebruikt, bijvoorbeeld op bouwtekeningen. Eventuele punten in afkortingen zijn veelal weggelaten. Een afkorting als k-waarde staat redelijk voorin bij de de letter K (dus niet beginnend met “KW”), maar Rc-waarde wordt als “RC” beschouwd.

Wat zijn renovatiewerken?

Renovatie of renoveren (uit het Latijn: renovare = vernieuwen) is herstellen of wanneer nodig gedeeltelijk vernieuwen van een bestaand pand, waardoor het weer bruikbaar wordt naar de dan geldende maatstaven en normen.

Wat betekent MV op een plattegrond?

“gedeeld door”. gebruikt die / nooit.

Wat betekent wa op een plattegrond?

Washington D.C. is de hoofdstad van de Verenigde Staten.

Wat is de afkorting van WP?

Vermogen uit zonnepaneel: Wattpiek (Wp) Het maximale vermogen dat een zonnepaneel kan afleveren, wordt standaard uitgedrukt in Wattpiek. De afkorting daarvan is Wp. De eenheid Wattpiek wordt vaak gebruikt bij zonnepanelen.

Wat betekent KK op plattegrond?

De afkorting “KK” betekent “okay/kanker” (Nederlands: “internationaal: oké, in het Nederlands ook vaak: kanker”).

Wat betekent de afkorting NPD?

De Nationaldemokratische Partei Deutschlands (NPD, Nationaaldemocratische Partij van Duitsland) is een Duitse politieke partij die in het begin van de jaren ’60 werd opgericht als opvolger van de Deutsche Reichspartei (DRP).

Wat is renovatie huurwoning?

Door renovatie kunt u ongemakken ervaren, zoals het niet kunnen gebruiken van bepaalde woonruimtes. De verhuurder kan u hiervoor een vergoeding aanbieden in het renovatieplan. Bijvoorbeeld in de vorm van tijdelijke huurverlaging. Dit betekent dat u tijdens de renovatie minder huur betaalt omdat u overlast hebt.

Wat kost Totaalrenovatie?

De meeste schattingen lopen uiteen tussen de 750 en 1.500 euro per vierkante meter. Gelukkig is er ook goed nieuws: als je een totaalrenovatie uitvoert, heb je recht op een extra premie. Het precieze bedrag van de premie hangt af van het aantal werken dat je uitvoert en varieert tussen de 1.250 en de 4.250 euro.

Wat is het hele woord van MV?

1) 1) ”Met halve stem (muz.,afk) 2) Landcode van Maldiven 3) Maldiven (op auto”s) 4) Meervoud 5) Meervoud (afk.) 6) Met halve stem (afk.) 3) (1) Motor vessel ; motorschip. (2) Maatschappij Vrachtvaart N.V.

Wat beteken MV?

De afkorting “mv.” betekent “meervoud”.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven