Wat doen met zelfgemaakte kaarten?

Wat doen met zelfgemaakte kaarten?

Zo is er bijvoorbeeld postcrossing, ATC-ruilbeurzen en postpals. Of je kan er een centje mee bijverdienen door de wenskaarten te verkopen op markten of via een (web)winkel. Een andere mogelijkheid is om de kaartjes te verkopen voor een goed doel.

Wat zijn goede spullen om te verkopen?

11 spullen om te maken en online te verkopen

 • Mondkapjes.
 • Bruisballen en zeep.
 • T-shirts en producten met prints.
 • Sieraden.
 • Zelf samengestelde cadeauboxen en subscription boxen.
 • Kaarsen.
 • Snoepgoed.
 • Kunst en posters.

Wat is makkelijk te verkopen?

Oude meubels schuren, verven/kleuren en schoonmaken om ze met winst te verkopen aan antiekwinkels of aan een lommerd. Oude spullen verkopen via Marktplaats of eBay. Oude kleren verkopen aan een tweedehandswinkel. Boeken, cd’s en videospelen verkopen aan speciaalzaken of mediagroothandels.

Hoe dingen verkopen?

– Maak duidelijke foto’s van de spullen die je wil verkopen. Scherpe foto’s zullen je spullen sneller verkopen, dan als je wazige en onduidelijke foto’s hebt. – Zet belangrijke informatie in de titel (merk, maat etc.). – Schrijf een goede beschrijving en wees eerlijk!

Hoe verkoop ik zelfgemaakte kaarten?

Je kan een eigen webwinkel aanmaken. Of je kan beginnen met een webwinkel bij Etsy of Folksy. Je kan je kaartjes ook trachten te verkopen via Ebay, Marktplaats.nl of 2dehands.be.

Hoe kun je zelf kaarten maken?

Ontwerp zelf je eigen kaart

 1. Blanco kaart ontwerpen. Kies het formaat van de kaart uit en ontwerp de kaart helemaal zelf. Upload je eigen foto’s en schrijf je eigen tekst.
 2. Fotokaarten maken. Je kan ook zelf een kaart met foto maken.
 3. Uitnodiging maken. Er zijn veel gelegenheden om een uitnodiging voor te maken.

Waar kan ik mijn kaarten verkopen?

Waar kan ik wenskaarten kopen?

Wenskaarten online kopen Op primera.nl bestel je namelijk eenvoudig een zelfgemaakte kaart. Ontwerp je eigen kaart met een persoonlijke tekst en met de mooiste foto’s. Je kunt wenskaarten direct versturen naar de ontvanger of bestel een setje en verstuur ze zelf.

Hoe maak ik een kaart op de computer?

Klik op de “Kaarten ” knop op de ” Beschikbare sjablonen ” scherm . Dubbelklik op een van de bestandsmap categorieën van kaarten , zoals ” Gelegenheid en Event Kaarten” of “Dank u Kaarten . ” Blader door de sjablonen en dubbelklik op een kaart. Binnen enkele ogenblikken , de kaart wordt in een nieuw Word- venster .

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven