Wat doet een afdelingssecretaresse in het ziekenhuis?

Wat doet een afdelingssecretaresse in het ziekenhuis?

De Medisch Secretaresse ontvangt en verwijst de patiënten, stelt hen op hun gemak en zorgt ervoor dat de arts of specialist informatie over de patiënt bij de hand heeft. Ze maakt afspraken en plant het spreekuur. Onder de werkzaamheden van de Medisch Secretaresse valt ook het verzorgen van de post en het archief.

Hoeveel verdient een medische secretaresse in Belgie?

Het landelijk gemiddelde salaris voor een medische secretaresse in België is € 2.299 per maand.

Wat verdien je als medisch secretaresse?

Een medisch secretaresse in Nederland verdient gemiddeld € 2.465 bruto per maand. Salarissen variëren van € 2.100 (laagste) tot € 2.835 (hoogste).

Wat kun je met opleiding medisch secretaresse?

Je kunt als medisch secretaresse op diverse plekken aan het werk, zoals op een polikliniek in het ziekenhuis, bij een huisarts of in een verpleegtehuis. Je maakt afspraken met patiënten, bent aanwezig tijdens het spreekuur en je verwerkt brieven van en naar specialisten.

Wat moet je doen als doktersassistent?

Een doktersassistent werkt zelfstandig onder verantwoordelijkheid van en in overleg met de huisarts. Je voert zelfstandig kleine medische handelingen uit, ondersteunt de huisarts bij medische handelingen als dat nodig is én je houdt de administratie (zoals patiëntendossiers) bij en beantwoordt de telefoon.

Wat verdien je als doktersassistente?

Als beginnend doktersassistent ontvang je een bruto maandsalaris van ongeveer € 1.950,- exclusief 8% vakantietoeslag. Dit kan oplopen tot maximaal zo’n € 3.415,-. Ook kun je als zelfstandig ondernemer aan de slag en zul je ook ongeveer het maximale bruto maandsalaris verdienen.

Wat is het loon van een zorgkundige?

Het loon van een zorgkundige: 2.715 euro bruto.

Hoeveel verdient een secretaresse bij een advocaat?

Salaris en Arbeidsvoorwaarden Juridisch Secretaresse Als beginnend Juridisch Secretaresse verdien je tussen de €1350 en €1500 bruto per maand. Dit kan oplopen tot zo’n €1650 bruto per maand en meer, naarmate je meer ervaring opdoet. Ook is je salaris sterk afhankelijk van het type organisatie waarvoor je werkt.

Wat verdien je als juridisch secretaresse?

Je ontvangt een marktconform salaris tussen de € 2.800,- en € 3.500,- bruto op fulltime basis, afhankelijk van jouw vooropleiding en relevante werkervaring.

Hoe lang duurt de opleiding medisch secretaresse?

De opleiding Medisch Secretaresse duurt 12 maanden bij een gemiddeld studietempo van zes uur per week.

Wat doe je als huisarts?

De huisarts kan u informeren, onderzoeken en eventueel behandelen, bijvoorbeeld met medicijnen. De huisarts kan u ook doorverwijzen naar een specialist als dat nodig is. Eerste hulp en kleine ingrepen kan de huisarts zelf uitvoeren.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven