Wat doet een pop-up?

Wat doet een pop-up?

Een pop-up is een online advertentie die op de voorgrond verschijnt, over de bestaande content van een pagina. Dit kan een los venster zijn, het kan ook deel uitmaken van hetzelfde venster. Deze boodschap verschijnt zonder actie van de gebruiker, maar vereist vaak wel een actie om het venster te sluiten.

Wat is een pop-up scherm?

Een pop-up is een nieuw venster dat boven op een ander venster verschijnt. Dit venster is meestal kleiner dan het al aanwezige venster. Soms verschijnt een pop-up nadat de bezoeker van een webpagina ergens op heeft geklikt.

Waarom popup?

Met een pop-up vraag je aan de website bezoeker extra aandacht. Aandacht voor iets dat jij belangrijk vindt. Denk aan bijvoorbeeld: een cookie-waarschuwing (daar heeft niemand problemen mee, ook Google niet);

Is een pop-up schadelijk?

Pop-ups zijn vooral hindelijk, over het algemeen niet gevaarlijk. Als uw computer besmet is met malware die uw internet omleid naar een “besmette” website wordt het echter wel erg hindelijk. Het is echter de software die uw browser omleid die schadelijk is en niet de pop-up zelf.

Wat is een pop up bericht?

Pop-upvensters, of pop-ups, zijn vensters die automatisch verschijnen zonder uw toestemming. Dit bericht niet tonen wanneer pop-ups worden geblokkeerd. (de geblokkeerde pop-up tonen)

Wat is een pop up melding?

Pop-upvensters, of pop-ups, zijn vensters die automatisch verschijnen zonder uw toestemming. Ze variëren in grootte, maar bedekken meestal niet het gehele scherm. Sommige pop-upvensters worden voor het huidige venster van Firefox geopend, terwijl andere erachter verschijnen (pop-undervensters).

Wat is een pop up melding bij WhatsApp?

Het weergeven van pop-upmeldingen op Android 9 en ouder. Deze functie geeft de meldingen weer in het midden van je scherm. Lichtkleur voor meldingen op ondersteunde telefoons.

Waarom pop-ups blokkeren?

De pop-ups van mijn site worden geblokkeerd Chrome blokkeert pop-ups die gebruikers mogelijk niet nuttig vinden. Als pop-ups worden geblokkeerd op een site die van jou is, ga je naar het rapport over misleidende functionaliteit.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven