Wat doet Instagram met je gegevens?

Wat doet Instagram met je gegevens?

De informatie die Instagram over jou verzamelt, wordt gebruikt om een profiel over jou op te bouwen. Deze gegevens gebruikt Instagram om gepersonaliseerde advertenties te tonen aan gebruikers.

Wat is startpagina van Instagram?

De Thuisknop Dit is waar je startpagina is hier vind je alle nieuwe geplaatste foto’s van de mensen die jij volgt. De Zoekknop Met deze knop wordt je naar een pagina geleidt waar je mensen en onderwerpen kunt zoeken ook staan er op deze pagina’s foto’s of video’s die je misschien ook leuk vindt van andere mensen.

Welke gegevens verzamelt Instagram van zijn gebruikers?

We verzamelen informatie over de mensen, Pagina’s, accounts, hashtags en groepen waarmee je bent verbonden en de manier waarop je hiermee interageert in onze Producten, zoals de mensen met wie je het meest communiceert of de groepen waarvan je lid bent.

Wie maken er gebruik van Instagram?

Instagram heeft sinds 2019 de grootste groei gemaakt van de social media op de Nederlandse markt. Volgens het Nationaal Social Media Onderzoek 2020 zitten er dit jaar 5,6 miljoen Nederlanders van 15 jaar of ouder op dit medium.

Hoe zie ik mijn Instagram statistieken?

Hoe zie je statistieken voor je Instagram posts, stories en IGTV videos. Om de cijfers voor een specifieke post, story of video te bekijken, ga je naar die post en tik je op “Statistieken bekijken”. Dit onderdeel is verdeeld in Interacties, Ontdekking en Promotie.

Hoe openbaar zijn je gegevens op Instagram?

Maak je profiel privacyproof Als je een openbaar profiel hebt, let er dan op wat je in je profiel informatie deelt. Iedereen kan dit mee lezen. Je kunt de informatie bewerken door op je profiel op de knop ‘profiel bewerken’ te klikken. Zorg ervoor dat je eerst toestemming moet geven voordat iemand je in een foto tagt.

Wat mag je plaatsen op Instagram?

Je mag niet zomaar foto’s plaatsen waar iemand anders het copyright op heeft. Je mag dus geen gestolen foto’s plaatsen op Instagram, of foto’s die je zomaar ergens van internet hebt geplukt. In dat geval is altijd toestemming van de rechthebbende nodig. Instagram controleert hier echter niet streng op.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven