Wat doet Julia Roberts?

Wat doet Julia Roberts?

Atlanta, Georgia, V.S. Julia Fiona Roberts (Atlanta, 28 oktober 1967) is een Amerikaans actrice. Ze kreeg een Academy Award voor haar hoofdrol in Erin Brockovich (2000), nadat ze eerder al genomineerd werd voor Steel Magnolias (1990) en Pretty Woman (1991).

Hoeveel is Julia Roberts waard?

Julia Roberts – 160 miljoen dollar Julia Roberts speelde de sterren van de hemel in films zoals Pretty Woman, Notting Hill en Mystic Pizza. Ze is één van de machtigste Hollywood-actrices ooit.

Waar is Julia Roberts geboren?

Smyrna, Georgia, Verenigde Staten
Julia Roberts/Geboorteplaats

Wie is de tegenspeler van Julia Roberts?

Film: Julia Roberts. Julia Roberts (Von in “Everyone says I love you”) is geboren in Smyrna, Georgia, waar hij ouders een toneelwerkshop runden. Onder haar eerste rollen waren optredens in de HBO telefilm “Baja Oklahoma” en in Justin Bateman’s film “Satisfaction”, met Liam Neeson als tegenspeler.

Welke actrice speelde naast Richard Gere in Pretty Woman?

Verhaal. De rijke zakenman zonder scrupules Edward (Richard Gere) neemt de prostituee Vivian (Julia Roberts) mee naar zijn hotel. Hij is zo gecharmeerd door haar dat hij haar voor zijn hele verblijf in Los Angeles inhuurt. Ze leren veel van elkaar.

Hoe groot is Julia Roberts?

1,75 m
Julia Roberts/Lengte

Wat verdient Julia Roberts per film?

Julia Roberts is nog steeds de best betaalde actrice van Hollywood met een gage van ruim 20 miljoen dollar per film.

Waar woont Julia Roberts?

CelebritiesJulia Roberts (52) bezit vastgoed over heel Amerika, en nu heeft ze ook een adresje in San Francisco. De Hollywoodster betaalde ruim 7,5 miljoen euro voor een elegant huis met vijf slaapkamers in Victoriaanse stijl.

Waar woont Julia?

Hoeveel films heeft Julia Roberts?

Er zijn 47 films met Julia Roberts gevonden.

Wat is de leeftijd van Julia Roberts?

54 jaar (28 oktober 1967)
Julia Roberts/Leeftijd

Welke Richard speelde samen Metjulia Roberts in Pretty Woman?

Julia Roberts, nog altijd een Pretty Woman: de reünie na 25 jaar en 10 dingen die je nog niet wist over de film. Pretty Woman. Dan denk je aan het nostalgische liedje van Roy Orbison, maar ook aan de sprookjesfilm met Julia Roberts en Richard Gere. De muzikale hit is 50 jaar oud, de film 25.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven