Wat is de actieradius van een e Golf?

Wat is de actieradius van een e Golf?

De grootste verandering betreft het accupakket. VW heeft de capaciteit van 24,2 verhoogd naar 35,8 kWh. Hiermee bereikt de e-Golf in de test een actieradius van 200 km – een waarde die bij een rustige rijstijl en gematigde buitentemperaturen ook in de praktijk gerealiseerd kan worden.

Wat kost de elektrische Golf?

Deze versie van de Volkswagen Golf is geleverd van januari 2017 tot januari 2020. De laatste nieuwprijs bedroeg € 39.250. De auto heeft elektrische aandrijflijn, heeft een actieradius van 300 km en levert een maximum vermogen van 136 pk.

Is een e Golf volledig elektrisch?

De Volkswagen e-Golf is ongetwijfeld de zuinigste uitvoering van de Golf. Deze 100% elektrische Golf is net als iedere andere Golf standaard voorzien van alle gemakken en brengt je verder dan ooit. Met een actieradius van maximaal 230** kilometer bent u niet meer gebonden aan de stedelijke ritten.

Wat kost de nieuwe elektrische VW Golf?

De prijs van de vernieuwde Volkswagen e-Golf is bekend. De elektrische uitvoering kost ruim 2.000 euro meer dan voorheen, maar dat is gezien de verbeterde techniek en uitrusting logisch. Volkswagen vraagt 38.970 euro voor het vernieuwde model.

Hoe snel laadt een e golf op?

De e-Golf laadt 100 kilometer bereik in 20 – 25 minuten. Het hangt voornamelijk van de grootte van de batterij af tot welk batterij % de auto snel opgeladen kan worden: 24,2 kWh uitvoering: snelladen tot 75% en hierna zal het langzamer gaan. 36 kWh uitvoering: snelladen tot 80% en hierna zal het langzamer gaan.4 dagen geleden

Hoe werkt warmtepomp E Golf?

Onze E Golf is voorzien van een warmtepomp. De warmtepomp zorgt er ervoor dat de accu op temperatuur wordt gehouden en je kan daardoor meer kilometers uit jouw accupakket halen. De auto heeft ook verschillende eco standen actieradius kan beïnvloeden.

Hoeveel kost GTE opladen?

VW Golf GTE Laadkosten De Volkswagen Golf GTE kan volledig worden geladen voor €3. Deze prijs is gebaseerd op de gemiddelde Europesche energieprijs van €0.20 per kWh voor thuis laden (energieprijzen verschillen per land en aanbieder), Lees meer over kosten van EV’s en publiek laden.

Wat kost een id3 opladen?

Opladen van Volkswagen ID. 3 Pro (0 -> 100%)

Locatie 1 kWh100 km
Thuis Laden €0,22€3,65
Publiek Laden (laag) €0,18€2,99
Publiek Laden (gemiddeld) €0,33€5,48
Publiek Laden (hoog) €0,40€6,64

Hoe lang duurt het opladen van een e Golf?

Hiermee is de accu in ongeveer 5 uur 15 minuten vanaf leeg weer helemaal opgeladen. Bij opladen aan een stopcontact duurt dit ongeveer 16 uur 30 minuten. Snelladen is mogelijk via een CCS aansluiting. Het maximale snellaadvermogen is 40 kW.

Wat kost de elektrische Volkswagen?

De Volkswagen ID. 4 – Actieradius – Elektrisch – Prijs vanaf €47.340.

Wat kost de Volkswagen id3?

De vanafprijs van de ID. 3 is € 33.490.

Kan een e-Golf snelladen?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven