Wat is de afkomst van Selena Gomez?

Wat is de afkomst van Selena Gomez?

Haar vader komt uit Mexico en haar moeder is van Italiaanse afkomst. Gomez’ moeder beviel van haar op haar zestiende. Haar ouders scheidden toen ze vijf jaar oud was. Ze werd verder als enig kind opgevoed door haar moeder.

Wat is de leeftijd van Selena Gomez?

29 jaar (22 juli 1992)
Selena Gomez/Leeftijd

Waar is Selena Gomez geboren?

Grand Prairie, Texas, Verenigde Staten
Selena Gomez/Geboorteplaats

Heeft Selena Gomez broers of zussen?

Selena Gomez heeft sinds kort een klein zusje. De moeder van de 20-jarige zangeres, Mandy Cornett, beviel donderdag in Los Angeles van een gezonde dochter met haar huidige echtgenoot Brian Teefey, meldt E! News vrijdag.

Hoe is Justin Bieber ontdekt?

Een medewerker van Ushers platenlabel Island Def Jam, Scooter Braun, liet hem overvliegen naar Atlanta om te zien wat Usher van hem vond. Hij kon ook kiezen voor Justin Timberlakes label, maar is uiteindelijk toch voor Usher gegaan. In oktober 2008 tekende Bieber een platencontract bij Island Records.

Wat is de leeftijd van Justin Bieber?

27 jaar (1 maart 1994)
Justin Bieber/Leeftijd

Met wie heeft Selena Gomez?

Selena Gomez en Jimmy Butler Er zou dus een nieuwe man in Selena’s leven zijn. Volgens E! News is ze op meerdere dates met Jimmy Butler geweest en zijn ze zelfs tijdens een diner bij Lucien in New York City gespot. De Miami Heat-basketballer schijnt het erg gezellig te hebben met Selena Gomez.

Hoeveel cd’s heeft Selena Gomez?

Selena gomez & the Scene hebben vier albums uitgebracht: Kiss & Tell (2009), A Year Without Rain (2010), When the Sun Goes Down (2011) en Stars Dance (2013).

Wat is de leeftijd van Taylor?

31 jaar (13 december 1989)
Taylor Swift/Leeftijd

Wat is de leeftijd van Ariana Grande?

28 jaar (26 juni 1993)
Ariana Grande/Leeftijd

Is Justin Bieber Nederlands?

Justin Drew Bieber (London (Ontario), 1 maart 1994) is een Canadees zanger. Hij begon als kleuter met drummen en gitaarspelen en zong voor het eerst in het openbaar toen hij twaalf jaar oud was.

Hoe oud was Justin Bieber toen hij begon?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven