Wat is de beste app om radio te luisteren?

Wat is de beste app om radio te luisteren?

TuneIn Radio TuneIn Radio is de meest complete internetradio-app uit dit lijstje. Met de app kun je naar meer dan 100.000 radiostations luisteren, waarbij je gemakkelijk zoekt naar nieuws-, sport- of muziekzenders. Ook is het mogelijk om podcasts met TuneIn Radio te checken en je favoriete stations te volgen.

Hoe kan ik radio luisteren op Iphone zonder internet?

Als u een abonnement hebt op Apple Music, dan kunt u alle muziek uit de database van Apple Music zogenaamd offline beschikbaar maken. Dit betekent dat u deze muziek kunt beluisteren zonder dat u verbonden bent met internet.

Hoe kan ik het beste radio luisteren?

Wil je naar je eigen muziek luisteren? Kies voor een radio met bluetooth als je niet alleen radio luistert. Wanneer een radio over bluetooth beschikt, stream je draadloos muziek vanaf je smartphone of tablet. Hierdoor luister je niet alleen naar radio, maar ook naar je eigen afspeellijsten.

Wat heb ik nodig om radio te luisteren?

De publieke en commerciële radiostations in Nederland digitaliseren. Zo kun je digitaal radio luisteren via computer, tablet, mobiele telefoon of tv set-top-box, en sinds enige tijd ook digitaal via de ether. DAB+ is de digitale opvolger van FM en hiervoor heb je alleen maar een DAB+ radio nodig.

Welk radio nummer is 538?

Radio 538 is een Nederlandse radiozender dat uitzendt op frequentie 102 FM en te ontvangen is via DVB-T, DAB+, online, de kabel en TV 538 (overal op kanaal 538).

Welke Nederlandse radiozender?

Commerciële omroep met landelijke FM / DAB+ frequentie

Zendernaam Mediabedrijf Opmerkingen
Radio 10 Talpa Radio Via DAB+ extra kanaal: Radio 10 60’s en 70’s hits.
Radio Veronica
Qmusic De Persgroep Via DAB+ extra kanaal: Qmusic Nonstop.
SLAM! RadioCorp Holding BV

Hoe kan ik radio luisteren op iPhone?

Op een iPhone, iPad, iPod touch, Mac, Apple TV, Android-apparaat of Chromebook: open de Apple Music app en ga naar het tabblad ‘Radio’. Op een Apple Watch Series 3 of nieuwer: open de Radio-app. Op internet: ga naar music.apple.com en klik vervolgens op ‘Radio’ in de navigatiekolom.

Heeft iPhone FM radio?

De iPhone heeft helemaal geen antenne of chip voor FM-ontvangst meer. Dit was lange tijd wel het geval, maar sinds de iPhone 7 is de traditionele radio ontvangen technisch onmogelijk.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven