Wat is de bron spiritueel?

Wat is de bron spiritueel?

‘De Bron is waar wij allemaal in ontstaan zijn en waar wij allemaal weer naar terug zullen keren. Sommige mensen noemen de Bron God, Boeddha, Allah, etcetera. Het maakt niet uit welk geloof je aangehangen hebt, het gaat erom wat jij in je leven gedaan hebt als mens, als ziel.

Wat is Bronenergie?

Bronenergie is water van een lage temperatuur, afkomstig van een warmte/koude opslag van Eteck, diep onder de grond. Met de warmtepomp in uw woning krijgt u warmte, comfortkoeling en warm tapwater geleverd. Geheel milieuvriendelijk, iets wat gezien de huidige klimaatontwikkelingen steeds belangrijker wordt.

Wat is de bron van het leven?

Het Woord van God is de bron van leven, van een gezond en bloeiend leven. Het Woord is als een rivier die nooit stopt, als geestelijk voedsel dat je ziel versterkt en je helpt in je dagelijkse wandel met God. Het is zoet en scherp tegelijkertijd. Het bevrijdt je, geneest je, stuurt je en voedt je.

Waar komt je ziel vandaan?

Door het contact tussen lichaam en geest werd de ziel gevormd of geproduceerd. Dit is het wat de mens uniek maakt in de schepping. Dieren en planten hebben geen geest, en kunnen dus geen contact met God hebben, die Geest is.

Wat doet Eteck?

Wij exploiteren duurzame, collectieve en decentrale installaties waarmee we warmte en/of koude leveren. Dat leveren wij aan woningen, bedrijven en utiliteit. Samen met opdrachtgevers kiezen we het juiste energieconcept, waarna we deze turnkey opleveren. Zowel bij nieuwbouw als bestaande bouw.

Hoe noem je iemand die spiritueel is?

Ook noemen we spirituele mensen wel eens ‘lichtwerkers’, ‘indigokinderen’ of ‘nieuwetijdsekinderen. ‘

Hoe werkt spiritualiteit?

Met de betekenis spiritueel, wordt je bewustzijn of ziel aangeduid en wat er van uit gaat dat je uit veel meer bent opgebouwd dan enkel je fysieke deel – je menselijk lichaam.

Wat komen we doen op aarde?

Wat we komen doen op aarde, is liefde uitdragen, rondstrooien, weggeven, zorgen dat iedereen het goed heeft. Zorgen dat de boodschap wordt doorgegeven. Dat er maar een ding is waar het leven omdraait en dat is liefde.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven