Wat is de entreeprijs van Walibi?

Wat is de entreeprijs van Walibi?

De reguliere ticketprijs in het hoogseizoen is € 38,00. Prijzen zijn inclusief btw en onder voorbehoud van wijzigingen.

Wat is een e ticket bij Walibi?

Op ieder online ticket staat een unieke barcode die bij de toegangscontrole wordt gecontroleerd. Nadat de barcode digitaal is gecontroleerd kan dit online ticket of een kopie hiervan niet meer gebruikt worden om toegang tot het park te verkrijgen.

Waar kun je Walibi kaartjes kopen?

Bestel eerst het ANWB Ticket op deze pagina door op de knop ‘bestel tickets’ te klikken. Op het aangeschafte ANWB Ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Walibi Holland.

Kun je bij Walibi kaartjes kopen?

Tickets voor Walibi Holland kun je op openingsdagen aan de kassa kopen, maar het makkelijkst is om deze vooraf online te kopen.

Wat is Walibi hard gaan?

Kom naar Walibi Holland voor een spectaculaire dag HARDGAAN met je vrienden! Met 11 thrill rides heb je aan adrenaline rushes geen gebrek! Durf jij bijvoorbeeld in Goliath, de snelste en hoogste achtbaan van Nederland? Of wat dacht je van Lost Gravity?

Wat is Walibi Hardgaan?

Een dagje uit naar Walibi is HARDGAAN, maar biedt veel meer dan alleen maar achtbanen. Het park staat namelijk boordevol spectaculaire attracties die het tot de perfecte dag uit maken voor jong en oud.

Hoe verzilver je Walibi tickets?

Verzilver je code

  1. Vink hieronder aan dat je akkoord gaat met de corona-maatregelen op het park. Klik op de button die verschijnt.
  2. Vul je unieke code in.
  3. Selecteer een ticket en kies een datum.
  4. Rond je bestelling af en ontvang je ticket(s) in de mail.
  5. Heb je meerdere unieke codes ontvangen? Volg deze stappen dan opnieuw!

Wat is Bezoekgarantie Walibi?

Met een bezoekgarantie kan je bij een geldige reden de datum wijzigen van uw bezoek. In de algemene voorwaarden lees je welke redenen geldig zijn. LET OP: Het is alleen mogelijk de datum te wijzigen naar een dag met dezelfde korting als uw originele bestelling.

Hoe duur is Slagharen?

Komend seizoen blijven er vijf verschillende standaardprijzen over. Een ticket voor Slagharen kost dan 23,90, 25,90, 27,90, 29,90 of 31,90 euro. De laagste drie varianten verdwijnen en er komt een duurder tarief bij.

Hoelang zijn Walibi kaartjes geldig?

Kijk dus goed naar de beschikbaarheid in onze openingskalender en bepaal daarna wanneer je naar Walibi wilt komen. Heb je eenmaal je nieuwe datum op je ticket gezet, dan kun je niet meer wisselen! Zodra je naar het park geweest bent, is je ticket onbruikbaar. Je kunt je ticket dus één keer gebruiken.

Hoe betalen in Walibi?

De betaling gebeurt ter plaatse aan de kassa van het park met de voucher voor de datum van het bezoek en jouw geldig abonnement. Grotte de Han: korting aan de kassa van het park op vertoon van jouw abonnement en identiteitsbewijs.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven