Wat is de functie van een hub?

Wat is de functie van een hub?

De hub is het middelpunt van het netwerk. Wanneer een computer iets uitzendt (bijvoorbeeld een printopdracht), dan zorgt de hub ervoor dat de informatie doorgestuurd wordt naar alle andere apparaten. Een apparaat dat hiervoor in de plaats is gekomen en zijn werk sneller doet is de switch.

Hoe werkt een Ethernet hub?

een Ethernet-hub kunnen meerdere computers toegang tot een computer netwerk vanaf een enkel punt . In plaats van elke computer die zijn eigen ethernet toegang tot een netwerk router , de hub wordt een go-between , waar computers in te pluggen zonder de toegang tot de router direct .

Wat is een hub Nederlands woord?

Wiktionary: hub → hub, knooppunt, draaischijf, centrum, naaf. hub → naaf, draaipen, luns, spil, taats, tap.

Wat is een hub structuur?

Een hub is een verbindende en coöperatieve netwerkorganisatie waarbinnen samenwerking en cocreatie belangrijke gedeelde waarden zijn. Daarmee zijn hubs een vorm van nieuwe businessmodellen.

Wat is een hub kantoor?

Hierin gaan werknemers naar de ‘hub’ van het kantoor om samen te werken en voor de sociale contacten die het biedt. In plaats daarvan draait de aanwezigheid op kantoor om sociaal contact en ligt de nadruk op het merk, de cultuur, innovatie en het uitwerken van oplossingen en ideeën.

Wat doet een Ethernet splitter?

Met een internet kabel splitter kan je eenvoudig het aantal netwerkverbindingen in huis of kantoor uitbreiden. Het apparaat is voorzien van netwerkpoorten die je direct op je internetrouter aansluit. Zo kan je meerdere apparaten met een directe kabel aan het internet verbinden.

Wat is een hub in de luchtvaart?

Een hub (Engels voor naaf) is in de wereld van het luchtverkeer een luchthaven waar men overstapt op andere vluchten, zo mogelijk van dezelfde maatschappij. De grootste hub ter wereld is Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport bij Atlanta, met dagelijks circa 950 vluchten.

Wat is een Stadshub?

Geplaatst op 29 juni 2021. Stads- en bouwhubs zijn in feite verzamelpunten aan de rand van de stad, waar allerlei goederen voor onder meer de bouw, horeca en detailhandel en kunnen worden gebundeld. Vanuit deze hubs worden ze vervolgens via de weg, of steeds vaker via het water, naar de binnenstad vervoerd.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven