Wat is de gevaarlijkste land op aarde?

Wat is de gevaarlijkste land op aarde?

Het gevaarlijkste land ter wereld is momenteel El Salvador. In El Salvador worden jaarlijks 85 op de 100.000 mensen vermoord, en het land pakt daarmee met gemak de eerste plek in deze top 10 gevaarlijkste landen ter wereld.

Welke stad is het gevaarlijkste van Nederland?

Rotterdam Centrum, met 7.400 misdrijven, en Burgwallen-Nieuwe Zijde in Amsterdam, met 6.400 steken er bovenuit. De Gini-coëfficiënt bij de verdeling over de wijken ligt op 0,68 – de criminaliteit is dus nog wat extremer scheef verdeeld dan het geval is bij de verdeling over gemeenten.

Welk land heeft de minste criminaliteit?

1. IJsland | GPI score: 1.078. De scores van IJsland blijven onverminderd sterk. IJsland is en blijft voor het 12e jaar op rij (sinds 2008) het meest veilige land van Europa en zelfs ter wereld.

Wat zijn de veiligste landen van de wereld?

Je kunt het beste naar Singapore afreizen, want dit land scoort het hoogst qua veiligheid. Op een gedeelde tweede plaats staan de Scandinavische landen Noorwegen, IJsland en Finland. Op nummer veertien staat Nederland, dus dat is best een goed teken.

Welke land is de strengste land van de wereld?

1. India. Volgens het onderzoek is India het gevaarlijkste land ter wereld voor vrouwen. Het op één na dichtstbevolkte land ter wereld scoorde het slechtst in drie categorieën.

Waar wordt de meeste criminaliteit gepleegd in Nederland?

Gouda. Op de negende plaats staat Gouda als meest criminele stad in Nederland volgens de Positie Misdaadmeter 2016. In 2015 stond de stad op de zevende plaats. In Gouda wonen ruim 71.000 mensen en er is hierbij met name sprake van vernieling, woninginbraak, diefstal uit de auto en motor en mishandeling.

Wat is de veiligste auto ter wereld?

Zo scoort de Mazda MX-30 maar liefst 87 procent, de Isuzu D-Max 86 procent en de Land Rover Defender en Kia Sorento elk 85 procent. Daarna volgen kleinere en meer betaalbare auto’s, zoals de Honda Jazz en Honda e (respectievelijk 83 en 82 procent) en de Toyota Yaris (81 procent).

Wat is het gevaarlijkste land van Europa?

De GPI* is een score voor algemene veiligheid, (gewapende) conflicten, criminaliteitscijfers en aanslagen. *Lagere scores zijn beter. Het gevaarlijkste land in Europa is Turkije.

Wat zijn veilige landen Corona?

Veilige landen en gebieden met een laag COVID-19-risico buiten de Europese Unie/Schengen zijn: China, vasteland (voor China geldt het EU-inreisverbod tot China ook weer Europese reizigers toelaat) Faeröer eilanden. Groenland.

Wat is het gevaarlijkste land van Afrika?

Somalië Somalië staat al jarenlang bovenaan het lijstje van gevaarlijkste landen in Afrika. De armoede en de vele rebellengroeperingen zorgen hier elke dag weer voor ondenkbaar trieste situaties. Iedereen kent inmiddels de beelden van duizenden en duizenden mensen die het land proberen te ontvluchten.

Welke landen zijn gevaarlijk om te reizen?

Landen als Libië, Afghanistan, Mali, Irak, Somalië, Zuid-Soedan, een deel van Oekraine, van Nigeria en van de Democratische Republiek Congo zijn extreem onveilig. Waar het gaat om medische risico’s, doen de landen in Europa, Canada, Australië, de Verenigde Staten, Japan, Chili, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika het goed.

Hoe erg is de criminaliteit in Nederland?

In de afgelopen 11 maanden zijn er in Nederland 730.435 geregistreerde misdrijven gepleegd. Dat is maar 0,5 procent minder ten opzichte van vorig jaar. Wel is de misdaad veranderd. Burgemeesters en de politievakbond maken zich zorgen dat de misdaad in Nederland verhardt, vooral als het gaat om de drugscriminaliteit.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven