Wat is de goedkoopste vliegticket?

Wat is de goedkoopste vliegticket?

Wat de goedkoopste dag is om te boeken is afhankelijk van de bestemming waar je naartoe vliegt. Wereldwijd, dus zonder rekening te houden met de bestemming, is boeken op vrijdag veruit het voordeligst, gevolgd door de donderdag.

Hoeveel kost een vliegticket naar Nederland?

Beste gevonden prijs € 599 De beste vliegticket deal van Suriname naar Nederland gevonden op momondo in de laatste 72 uur is € 599
Directe vluchten za en zo Rechtstreekse vluchten van Suriname naar Nederland op zaterdag en zondag. De vliegmaatschappijen die rechtstreekse vluchten aanbieden zijn Surinam Airways en KLM. .

Wat kost een vlucht?

Gemiddelde consumentenprijs – € 195. Dit is inclusief gemiddeld 19 euro aan extra’s zoals extra bagage en services aan boord van het vliegtuig.

Wat is het beste moment om een vlucht te boeken?

De grootste kans op een goedkoop ticket heb je door zo’n 4 tot 3 maanden voor vertrek te boeken. Wie pas later zin krijgt er even uit te vliegen doet er goed aan 8 tot 5 weken voor vertrek een vliegticket te boeken, dan komen de ‘bodemtarieven’ in zicht. De goedkoopste vluchten boek je gemiddeld 8 weken van tevoren.

Wat is de beste dag om een vliegticket te boeken?

De goedkoopste boekdag voor bestemmingen in Europa Vlucht boeken naar een Europese bestemming? Dan doe je er goed aan deze op vrijdag of maandag te boeken. Zondag kun je beter vermijden; dit is de duurste boekdag. Boek gemiddeld 58 dagen voor vertrek, dan ben je gemiddeld het goedkoopst uit.

Wat is de goedkoopste dag om vliegtickets te boeken?

Wat de goedkoopste dag is om te boeken is afhankelijk van de bestemming waar je naartoe vliegt. Wereldwijd, dus zonder rekening te houden met de bestemming, is boeken op vrijdag veruit het voordeligst, gevolgd door de woensdag. Zoek je naar een specifieke bestemming, kijk dan ook even naar de boekdagen per contintent.

Wat kost een ticket van Suriname naar Nederland?

Vluchten vanuit Suriname naar Nederland vanaf USD 810*

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven