Wat is de SSID van mijn iPhone?

Wat is de SSID van mijn iPhone?

Netwerknaam (SSID) De wifinetwerknaam of SSID (Service Set Identifier) is de naam die uw netwerk gebruikt om zijn aanwezigheid kenbaar te maken aan andere apparaten. Het is ook de naam die gebruikers in de buurt zien in de lijst met beschikbare netwerken op hun apparaat.

Heb ik 2.4 of 5 Ghz iPhone?

2.4GHz wifi heeft een limiet van maximaal 150 Mbps, de 5GHz band kan snelheden tot 1200 Mbps halen. Het standaard gebruik van de 5GHz hotspot door Apple staat er overigens helemaal los van of je iPhone 12 verbonden is met een mobiel 5G netwerk of niet.

Waarom kan ik niet verbinden met wifi?

Verwijder uw draadloze netwerkkaart of usb adapter en sluit deze opnieuw aan op uw computer of laptop. Dit is vaak een oplossing voor problemen met uw draadloze netwerkkaart. Probeer uw wifi kaart eens op een andere computer. Probeer een ander slot of usb-poort voor uw draadloze netwerkkaart.

Hoe krijg ik wifi op mijn iPhone?

Verbinding maken met een wifinetwerk

  1. Ga in het beginscherm naar ‘Instellingen’ > ‘Wifi’.
  2. Schakel wifi in. Het apparaat gaat nu automatisch op zoek naar beschikbare wifinetwerken.
  3. Tik op de naam van het wifinetwerk waarmee u verbinding wilt maken.

Waar vind ik WLAN op mijn iPhone?

Ga in het beginscherm naar ‘Instellingen’ > ‘Wifi’. Schakel wifi in. Het apparaat gaat nu automatisch op zoek naar beschikbare wifinetwerken. Tik op de naam van het wifinetwerk waarmee u verbinding wilt maken.

Hoe kan ik zien of ik met 2.4 of 5 GHz verbonden ben?

Ga naar je Wi-Fi instellingen op je mobiele telefoon en selecteer het netwerk met 2.4 GHz. De naam van het 5 GHz netwerk die de mediabox uitzendt begint standaard met UPC24.

Is mijn laptop geschikt voor 5 GHz?

Als het 802.11n, 802.11g, en 802.11b weergeeft, dan ondersteunt uw laptop alleen 2.4 GHz. Als een reeks radiotypes ook 802.11a of 802.11ac bevat, dan ondersteunt uw computer 5 GHz. Het is belangrijk dat als u 5 Ghz wilt gaan gebruiken dat u ook beschikt over een router die 5Ghz ondersteunt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven