Wat is een bottom-up benadering?

Wat is een bottom-up benadering?

Betekent letterlijk ‘van onderen naar boven’ en verwijst naar een benadering of methode waarbij de dingen van onderuit groeien. Wordt gebruikt in verschillende domeinen: besluitvormingsprocessen, politiek, economie, cultuur, biologie enz.

Wat betekent bottom-up communicatie?

Informatie van medewerkers naar hun leidinggevenden.

Wat is top-down leiderschap?

Top-down management is de traditionele vorm van management die het heel lang als ideale vorm van management heeft volgehouden in organisaties, zowel in het mkb als in de grotere bedrijven en multi-nationals. In deze vorm van management, van leidinggeven baseert de manager zich op macht.

Wat is top-down lezen?

Abstract: Leesmodel waarbij het lezen wordt gezien als een vaardigheid waarbij woorden worden herkend op grond van voorkennis t.a.v. de tekst, op grond van het waarnemen van vluchtige kenmerken van een woord enz. Tekst: Bij aanvankelijk lezen wordt vaak gebruik gemaakt van het bottom-up model.

Hoe werkt de top-down benadering?

Bij een top-down benadering benader je eerst de personen met een hoge functie binnen een bedrijf, om op deze manier uit te komen bij de personen in de organisatie die je daadwerkelijk moet hebben om je verkoop te realiseren. Denk bij hogere functies binnen het bedrijf bijvoorbeeld aan de eigenaar of de directie.

Wat is een top-down structuur?

Een top-down strategie is een strategie waarbij de veranderingen en ingrijpende beslissingen gemaakt worden door de directie zonder of met weinig invloed van de werknemers. De veranderingen starten bij de directie of het management team, die de volledige macht heeft.

Wat is top-down werken?

Wat is Versatile?

in staat op verschillende taken vakkundig uit te voeren.

Wat betekent een top?

1top (de; m; meervoud: toppen) 1hoogste punt, (bovenste) uiteinde; (België) hoge toppen scheren succes hebben2(vaak in samenstellingen) grootst mogelijke, hoogst bereikbare, tot de hoogste leiding behorend: topsnelheid, topfunctie; topinkomen, topsport, topsporter; wielertop, zwemtop enz. de beste renners, zwemmers; …

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven