Wat is een dekking?

Wat is een dekking?

Een term ter aanduiding van het geheel van verzekerde risico’s (“de dekking op de autopolis”) of van een bepaald verzekerd risico (“voor de cascodekking geldt een eigen risico”). De term wordt ook wel gebruikt als synoniem van verzekering.

Wat is een media marketeer?

Media is de meervoudsvorm van medium, dit zijn communicatie kanalen die gebruikt worden om informatie over te dragen zoals nieuwsberichten, amusement, educatie en wervende uitingen. De meeste audiovisuele communicatiemiddelen kunnen dienen als medium om een boodschap over te brengen.

Wat is het verschil tussen oplage en bereik?

Een krant kan bijvoorbeeld een oplage hebben van 100.000 exemplaren (het aantal gedrukte en verspreide exemplaren). Men bereikt dus meer mensen of met andere woorden: het totale bereik van de krant is veel groter dan de oplage. Het bereik is dus het aantal personen dat met een bepaalde reclameboodschap wordt bereikt.

Wat is Mediumbereik?

Het aantal personen dat is geconfronteerd met het medium (veelal uitgedrukt in een percentage van het totale aantal personen dat bereikt had kunnen worden).

Wat is een landelijke dekking?

Dekking in het algemeen Dekking houdt in dat er een mobiele verbinding beschikbaar is binnen een gebied. Hoe goed je dekking is hangt af van je locatie, zowel binnen als buiten, en de drukte van je netwerk. De kwaliteit van het bereik ligt namelijk aan je eigen mobiel, het type zendmast en de afstand tot de zendmast.

Wat betekent Bronstverschijnselen?

zijn de verschijnselen, waaraan de bronst is te onderkennen. Bij alle 2 dieren bestaat deze in een zekere roodheid en zwelling van de lippen van de kling en het slijmvlies van de schede en een (geringe) uitvloeiing van helder dun slijm.

Wat is een mediumtype?

Een mediumtype is een groep van gelijksoortige media. Deze zijn niet identiek, maar tonen wel grote overeenkomst in de manier waarop ze worden waargenomen. Er zijn drie groepen te onderscheiden: voorbeeld auditieve media: radio. Voorbeeld visuele media: “schrijvende pers” en een voorbeeld audiovisuele media: televisie.

Wat is bereik Online Marketing?

Bereik staat voor het aantal personen dat een boodschap ontvangen heeft. Daarmee is dit meetpunt anders dan alleen het aantal kliks, impressies of bezoekers.

Wat valt onder KPN?

De mobiele providers die gebruik maken van het KPN-netwerk zijn Simyo, Youfone, Budget Mobiel, Ortel Mobile, Lebara Mobile, ALDI Talk, AH Mobiel, Kruidvat Mobiel, Jumbo Mobiel, HEMA en Lycamobile.

Wat is mobiele dekking?

Wat is een dekking economie?

In de economie is de dekkingsbijdrage of contributiemarge de verkoopprijs verminderd met de variabele kosten per product. Het is de marge die overblijft per product voor het dekken (betalen) van de constante kosten en eventueel voor het maken van winst.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven