Wat is een div class?

Wat is een div class?

Met DIV element kan een deel (division) van een HTML-document worden ingesloten. Door het ALIGN attribuut toe te voegen, kan de uitlijning van dat deel worden vastgelegd. Daarnaast kan aan de ingesloten inhoud een stijl worden gekoppeld met behulp van de attributen STYLE, CLASS, of ID.

Wat is class in HTML?

Het attribuut class kan je gebruiken om verschillende elementen onder een zelfgekozen categorie te hangen, zoals bijvoorbeeld sociale media links, productnamen, de datum van een artikel, Het grote voordeel van classes is dat je ze kan hergebruiken op verschillende plaatsen en zelfs verschillende pagina’s.

Wat is een span in HTML?

Met ‘Span’ element kan een klein deel van een HTML-document worden ingesloten. Het element ‘Span’ is een inline-element en breekt de tekst niet op in paragrafen. Je kan dit gebruiken door accenten in je tekst aan te geven.

Waar staat de afkorting DIV voor?

De Dienst voor Inschrijvingen van Voertuigen (DIV) is verantwoordelijk voor de inschrijving van motorvoertuigen, motorfietsen en aanhangwagens van meer dan 750 kg. Het voertuig is ingeschreven in een lidstaat van de EU of in een staat die de internationale conventies van het wegverkeer ondertekend heeft.

Wat is een span?

Een span is een groep van twee of meer trekdieren die tezamen zijn aangespannen.

Waar staat CSS voor?

Cascading Style Sheets (afgekort tot CSS), stijlbladen, zijn een mogelijkheid om de vormgeving van webpagina’s los te koppelen van hun feitelijke inhoud en centraal vast te leggen. Het Engelse “style” heeft de betekenis van “opmaak”, niet van schrijfstijl.

Wat is de inschrijvingsdatum van uw voertuig?

De datum eerste ingebruikname, ook wel datum eerste inschrijving of indienststelling genoemd kan je terugvinden op je kentekenbewijs of op je aanvraag tot inschrijving voertuig.

Waar worden attributen gespecificeerd?

Attributen worden gespecificeert in de begin-tag. Een attribuut geeft extra informatie over een element. Attributen vormen steeds paren zoals name=”waarde” of class=”waarde”.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven