Wat is een front office medewerker?

Wat is een front office medewerker?

Als Frontoffice Medewerker kun je werken in bedrijven in de sectoren horeca, toerisme en recreatie. Als Frontoffice Medewerker geef je informatie en advies aan klanten/gasten. Je geeft deze informatie mondeling en schriftelijk en zowel in het Nederlands als in twee moderne vreemde talen.

Wat zijn de taken van een front office manager?

Een Frontoffice Manager is werkzaam bij een hotel of (ander) recreatiebedrijf en geeft daar leiding aan de medewerkers van de receptie. De Frontoffice Manager is verantwoordelijk voor de de uitstraling en het functioneren van de receptie. Hij motiveert het receptieteam en geeft aanwijzingen en instructies.

Wat verdien je als front office medewerker?

Een front Office Medewerker in Nederland verdient gemiddeld € 2.305 bruto per maand. Salarissen variëren van € 1.960 (laagste) tot € 2.655 (hoogste). Op deze pagina vind je een gedetailleerd overzicht van de gemiddelde brutolonen per stad, opleidingsniveau, provincie, carrièreniveau, bedrijf en dienstverband.

Wat is het verschil tussen de front office en de back office?

De frontoffice is het gezicht van een onderneming. Het verschil tussen frontoffice en backoffice is voornamelijk gelegen in het feit dat de frontoffice in contact staat met klanten en goederen verkoopt, terwijl de backoffice de gegevens van deze klanten en verkopen verwerkt en bijhoudt.

Wat is een front desk receptionist?

Als Front Office Medewerker / Receptionist ben je werkzaam in hotels, horeca en recreatie. Je bent het eerste contact met de gasten, die vaak van over de hele wereld komen. Je maakt dus veel gebruik van je taalvaardigheid in Engels en nog een moderne vreemde taal.

Wat doet iemand op de back office?

Bij het uitbesteden van backoffice werkzaamheden, worden alle administratieve en financiële aspecten voor jou uit handen worden genomen. De focus ligt hierbij op de interne processen van jouw bedrijf.

Wat doet een office manager allemaal?

Wat zijn zoal je werkzaamheden als office manager? Diverse administratieve werkzaamheden zoals archiveren, postverwerking, telefoon- en e-mailverkeer. Afhandelen van inkomende en uitgaande communicatie. Aanspreekpunt voor andere afdelingen.

Wat doet een bureaumanager?

Een office manager is iemand die verantwoordelijk is voor organisatorische en secretariële zaken op een kantoor. De office manager is vaak de schakel tussen de directie van een organisatie en de verschillende afdelingen en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt binnen de organisatie.

Wat verdien je bij Van der Valk?

Het gemiddelde uurloon van Van der Valk Hotels & Restaurants loopt uiteen van ongeveer € 13 per uur voor een Medewerker bediening tot € 13 per uur voor een Medewerker bediening. Werknemers van Van der Valk Hotels & Restaurants beoordelen het totale pakket aan vergoeding en arbeidsvoorwaarden met 2,9/5 sterren.

Wat verdien je in een hotel?

Startsalaris zonder ervaring ongeveer € 1.800 bruto per maand. Gemiddeld salaris ongeveer € 2.100 bruto per maand. Salaris met meer dan tien jaar ervaring ongeveer € 2.400 bruto per maand.

Wat valt onder back office?

Backoffice is een term uit de bedrijfsvoering die verwijst naar een afdeling binnen een onderneming die als het ware aan de achterkant van de onderneming opereert. Medewerkers van de backoffice hebben daardoor doorgaans geen contact met klanten.

Wat is back office manager?

Een backoffice medewerker werkt achter de schermen. Hij stelt contracten en facturen op, verzorgt de website, controleert de voorraad of voert data in. Het verschilt per bedrijf wat de precieze taken zijn, maar meestal zijn het administratieve werkzaamheden.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven