Wat is een interactieve site?

Wat is een interactieve site?

Interactieve website Een website die verder gaat dan het plaatsen van foto’s, teksten en links en die dus uitnodigt tot meer interactie met de bezoeker. Met behulp van bv. JavaScript en Flash kunnen elementen aan de website worden toegevoegd, die deze interactie met de bezoeker flink verhogen.

Wat is interactieve content?

Interactieve content is inhoud op je website die om een interactie van je bezoeker vraagt. Deze content is interactief omdat de bezoeker er niet zomaar komt om te lezen of kijken. Je bezoeker kan zelf gegevens ingeven, op meerkeuzevragen klikken, of andere dingen doen.

Wat zijn interactieve middelen?

Door middel van interactieve content kun je jouw kennis op een creatieve manier presenteren aan jouw doelgroep. Door jouw potentiële klant actief te betrekken bij jouw content, kun je hem of haar langer op jouw bedrijfswebsite houden. Dit is slechts één van de voordelen van interactieve content.

Wat betekent het woord interactief?

interactief – bijvoeglijk naamwoord uitspraak: in-ter-ac-tief 1. situatie waarin de communicatie in beide richtingen verloopt ♢ bij een interactief computerprogramma heeft de gebruiker invloed op wat er gebeurt 1.

Wat zijn interactieve mogelijkheden?

Op elkaar inwerkend. Een goed voorbeeld van interactiviteit is het internet. Maar ook met plaatjes, videofilmpjes en links kun je een website interactief maken. …

Wat is een interactieve ervaring?

Interactieve beoordelingen bieden mensen manieren om feedback te geven of meer informatie te krijgen over producten of het bedrijf. Quizzen en opiniepeilingen zijn ook een vorm van interactieve beoordeling en kunnen zeer ludiek zijn.

Wat is interactieve marketing?

In belang toenemende vorm van direct marketing met behulp van multimedia, waarbij het accent op de interactie tussen de koper en aanbieder ligt.

Wat is interactief maken?

Op elkaar inwerkend. Een goed voorbeeld van interactiviteit is het internet. Het internet is namelijk een erg interactief medium. Maar ook met plaatjes, videofilmpjes en links kun je een website interactief maken.

Wat is een interactieve tv?

Met interactieve televisie bepaal je zelf wat er op tv is. Je kijkt live, neemt op of kiest On Demand een film of serie. Interactieve tv is standaard inbegrepen bij Alles-in-1 en Internet en TV.

Wat zijn interactieve documenten?

Een interactieve PDF is een digitaal document waar je naast tekst en beeld, ook interactieve elementen zoals animaties, filmpjes en geluid in kunt verwerken. Vaak zie je in een iPDF ook een interactief formulier waarbij o.a. de tekstvelden invulbaar zijn en de checkboxen aanvinkbaar.

Hoe maak je een website interactief?

Zet een ‘raadsel’ of vraag op jou social media, zorg dat je social media knoppen op je website hebt. Mensen zijn erg nieuwsgierig en benieuwd naar het goede antwoord. Plaats bijvoorbeeld een foto waarbij het niet meteen duidelijk is wat het is, en stel dan ook de vraag aan je bezoekers: ‘Weet jij wat dit is?

Wat is bij interactieve marketing belangrijk?

Wat is Interactieve Marketing? Interactieve Marketing is gebaseerd op het aanbieden van een gepersonaliseerd aanbod in de vorm van een dialoog. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld tv reclame waarbij een massa aanbod in de vorm van een monoloog gecommuniceerd wordt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven