Wat is een klein elektrisch apparaat?

Wat is een klein elektrisch apparaat?

Kleine elektrische apparaten (niet langer, breder of dikker dan 25 cm, bijvoorbeeld een elektrische tandenborstel, elektrisch gereedschap, mobiele telefoon, muis en klein toetsenbord) kun je op veel meer plekken kwijt. Vergeet niet om de snoeren en opladers erbij te doen!

Waar kan ik kleine elektrische apparaten inleveren?

Waar kan ik oude en gebruikte huishoudelijke apparaten inleveren?

  • in de winkel of bij de online service waar u een nieuw soortgelijk apparaat koopt.
  • in verschillende winkels of andere locaties met een inzamelpunt.
  • bij de milieustraat van uw gemeente kunt u apparaten inleveren.

Waar staan Elektrobakken Den Haag?

Stadsboerderijen: Op alle Haagse stadsboerderijen staat een elektrobak waar u kleine elektrische apparaten kunt inleveren. Meer informatie hierover vindt u op Wecycle op Haagse stadsboerderijen. Kringloopwinkel of repaircafé: Apparaten die nog bruikbaar zijn, kunt u naar een kringloopwinkel brengen.

Wat valt onder elektrische apparaten?

Wat zijn elektrische apparaten Voorbeelden van elektrische apparaten of toestellen en elektrotechnische onderdelen zijn: (bouw)lampen, stofzuigers, opladers, keukenapparatuur en onderdelen voor elektrische apparaten of installaties.

Waar kan ik opladers inleveren?

Je kunt elektrische apparaten en spaarlampen inleveren bij een winkel bij aankoop van een soortgelijk product. Verder kan het bij de milieustraat van je gemeente. Er zijn ook winkels en bouwmarkten met Wecycle-inleverbakken.

Waar laat ik mijn frituurvet?

Gebruikt frituurvet kun je terug doen in de originele verpakking of in een lege plastic fles. Ook bakolie of restjes jus mogen hierbij. De afgesloten verpakking kun je inleveren bij het dichtstbijzijnde afvalbrengstation. Bij sommige supermarkten kun je ook oud frituurvet inleveren.

Hoeveel krijg ik voor mijn pc?

De vuistregel is dat een dergelijk apparaat na vijf jaar nog maar 10% waard is van de oorspronkelijke aanschafwaarde. Maar dat betekent zeker niet dat je je computer bij het grofvuil kunt zetten; een computer is, mits in goede conditie, echt nog prima te verkopen!

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven