Wat is een modem van Caiway?

Wat is een modem van Caiway?

Een modem met wifi-functie zendt een draadloos signaal en zorgt ervoor dat het signaal over de verschillende apparaten verdeeld wordt. Is je apparaat verbonden met wifi, dan kun je internetten. Dan kun je een extra wifi-punt aansluiten op je wifi-modem óf op je wifi-router (wanneer je een modem hebt zonder wifi).

Welk modem krijg je bij Caiway?

Wij leveren een modem zonder ingebouwde Wifi-functie. Met een losse Wifi-router heb je de flexibiliteit om zelf te bepalen welke het beste past in jouw situatie. We begrijpen dat Wifi ideaal is: overal in huis internet zonder kabels. Maar draadloos internet beïnvloedt wel de internetsnelheid.

Hoe sluit ik mijn modem aan op glasvezel?

Vergroot het bereik

  1. Plaats de modem buiten de meterkast. Plaats de modem net buiten de meterkast, als de meegeleverde kabels daar lang genoeg voor zijn.
  2. Sluit een extra router aan.
  3. Netwerkkabel doortrekken en access point.
  4. Gebruik wifi homeplugs.
  5. Plaats een repeater.
  6. Installeer een mesh-multiroom-systeem.

Hoe sluit ik Caiway aan?

Verbind de tv-ontvanger met uw televisie door middel van de meegeleverde HDMI-kabel. Let op! Als uw televisie geen HDMI-aansluiting heeft, neem dan contact op met de Caiway Klantenservice via WhatsApp.

Wat kost een modem van Caiway?

Abonnement Tarief
Gewoon Slim* € 68,00
Gewoon Snel* € 78,50
G350* € 55,50
Standaard* € 66,00

Wat is een Genexis?

Wat is een Genexis precies? De Genexis is een essentieel modem welke nodig is om verbinding te kunnen krijgen met het glasvezelnetwerk.

Kan ik overstappen van Caiway naar KPN?

Ja, dat kan. Tijdens het bestellen kun je kiezen voor nummerbehoud. Wij zeggen dan het abonnement bij je huidige aanbieder op.

Kan Ziggo op glasvezel?

Meer over Ziggo en glasvezel. Via glasvezel verstuur je razendsnel veel data. Ook bij ons gaat het internetsignaal grotendeels via glasvezel van A naar B. Voor het laatste stukje vanaf de wijkcentrale tot in je huis, gebruiken we coaxkabel.

Hoe wordt tv op glasvezel aangesloten?

Om TV te kunnen kijken via glasvezel is het van belang dat je bij je TV een apparaat plaatst die de netwerksignalen van het modem weer om kan zetten naar beeld wat de TV kan weergeven (de zogeheten glasvezel ontvanger). Je zult dus een netwerkkabel vanaf het modem naar de plaats waar de TV staat moeten leggen.

Hoe terugkijken Caiway?

Stap 1. Ga naar de NPO gemist-app op de TV-ontvanger

  1. Zet de tv en tv-ontvanger aan.
  2. Druk op de Menu-knop van de afstandsbediening.
  3. Selecteer met de pijltjestoetsen de optie Caiway.
  4. Selecteer NPO Gemist.

Hoeveel tv’s kan ik aansluiten bij Caiway?

Bij Caiway kun je op zoveel televisies als je wilt het Basic TV-abonnement ontvangen zonder smartcard. Wel heb je per televisie een digitale ontvanger nodig. Alle moderne tv’s hebben een ingebouwde digitale kabeltuner. Als je een aanvullend abonnement hebt, kun je die zenders op maximaal 3 tv’s bekijken.

Wat kost alleen tv bij Caiway?

TV overig Tarief
Interactieve TV Gewoon Voordelig € 7,50
Interactieve TV Gewoon Slim € 5,00
Interactieve TV Gewoon Snel € 2,50
Extra interactieve TV € 5,00

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven