Wat is een oud mobieltje waard?

Wat is een oud mobieltje waard?

Echt oude telefoons leveren niet of nauwelijks iets op. Wat nieuwere modellen brengen daarentegen nog geld in het laatje. Verkopen kan bijvoorbeeld aan ReCell, dat via de website verkoopjetelefoon.nl mobieltjes opkoopt.

Wat kan ik doen met oude mobieltjes?

Lever je telefoon dan in bij de milieustraat, een inleverpunt van Wecycle of bij ons! Wij zorgen dan dat je oude telefoon op milieuvriendelijke wijze gerecycled wordt. Als je niet in de gelegenheid bent om langs te komen bij het servicepunt van Mobiel.nl, mag je het toestel ook kosteloos naar ons opsturen.

Wie spaart oude mobieltjes?

Heb je thuis of op het werk nog oude mobiele telefoons liggen? Gooi deze niet weg, maar lever ze in bij het CliniClowns Collection Centre! Inzamelen is goed voor het milieu en met de opbrengst steun je CliniClowns. Voor elke mobiel ontvangen wij een vergoeding van €3.

Wat is een oude Nokia waard?

Volgens The Mirror kan je telefoon nog aardig wat geld waard zijn. Een oude Nokia 9000 kan je op een goede dag nog dik 500 euro opbrengen. Kassa! Telefoons van eind jaren ’90 zijn tegenwoordig klassiekers en kunnen dus een leuk bedragje opleveren.

Is een kapotte telefoon geld waard?

Over het algemeen kun je tot 75 procent van de verkoopwaarde krijgen voor een defect toestel maar dan mag de schade niet te erg zijn. Als de schade groot is dan krijg je veel minder, mogelijk zelfs maximaal 20 procent van de verkoopwaarde.

Hoeveel is een Nokia 3310 waard?

Nokia 3310
Fabrikant Nokia
Scherm 84 x 48
Netwerk(en) Dualband
SAR-waarde 0,96 W/kg

Wat doen met oude Nokia?

Oude Nokia, Motorola en Siemens telefoons zijn klassieke voorbeelden van overbodige mobiele telefoons die nooit meer gebruikt gaan worden. Stop met het bewaren van deze klassiekers en recycle ze voor het milieu of doneer ze aan een goed doel. Wat je er ook mee doet, bijna alles is beter dan bewaren.

Wat is een kapotte iPhone waard?

Inruilwaarde iPhone 12 (mini), iPhone 12 Pro (Max) en SE (2020)

64 GB onbeschadigd / beschadigd / kapot 512 GB onbeschadigd / beschadigd / kapot
iPhone 12 Pro Max € 665,- / € 135,- / € 5,-
iPhone 12 Pro € 615,- / € 125,- / € 5,-
iPhone 12 € 410- / € 80,- / € 5,-
iPhone 12 mini € 315,- / € 30,- / €5,-

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven